Manuela Escobar (Pablo Escobarin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Manuela Escobar on kuuluisan huumeparonin Pablo Escobarin tytär. Lisäksi Pablo Escobarin tytär Manuela Escobar päätti elää poissa valokeilasta, ja hänen huhutaan vaihtaneen nimeään suojellakseen itseään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Manuela Escobarin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Manuela Escobarin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Manuela Escobar on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Manuela Escobarin ikä

Kuinka vanha on Manuela Escobar? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. toukokuuta 1984. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias. Hänellä on Kolumbian kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Kolumbiassa.

Manuela EscobarWiki/Bio
Oikea nimiManuela Escobar
NimimerkkiManuela
Kuuluisa AsHuumeparonin Pablo Escobarin tytär
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä1. toukokuuta 1984
SyntymäpaikkaKolumbia
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuuskolumbialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
ÄitiMaria Victoria Henao
IsäPablo Escobar
VeliJuan Pablo
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 450 miljoonaa dollaria (USD)

Manuela Escobarin poikaystävä

Kuka on Manuela Escobarin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Manuela Escobar Net Worth

Mikä on Manuela Escobarin nettovarallisuus? Hänen tarkka nettovarallisuutensa ei ole tiedossa. Lisäksi hänen isänsä tulot olivat noin 450 miljoonaa dollaria (USD). Pablo Escobar oli vaarallinen ja pahamaineinen huumeparri!

Manuela Escobarin perhe

Hänen äitinsä nimi oli María Victoria Henao ja isänsä Pablo Escobar. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Juan Pablo. Lisäksi isänsä kuoleman jälkeen Manuela ja hänen perheensä joutuivat vaihtamaan nimensä voidakseen paeta Kolumbiasta. Ja vaikka jotkut kutsuvat hänen veljeään edelleen nimellä Juan Pablo Escobar tai Sebastian Escobar, hänen uusi virallinen nimensä on Sebastián Marroquin.

Manuela Escobarin tosiasiat

  1. Paettuaan Kolumbiasta äitinsä ja veljensä kanssa hän on päättänyt elää hiljaista ja rauhallista elämää poissa valokeilasta.
  2. On raportoitu, että hän asuu tällä hetkellä veljensä ja tämän vaimonsa kanssa ja hänellä on ura PR-alalla.
  3. Valitettavasti huumeparonin tyttären elämä on jättänyt häneen jälkensä.
  4. Hän on pitänyt matalaa profiilia Kolumbiasta pakenemisen jälkeen. Hänen veljensä mainitsi, että hän sairastui vakavaan masennukseen ja on yrittänyt riistää itseltään aiemmin.
  5. Hänen perheensä ei kuitenkaan ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Maria Victoria Henao (Pablo Escobarin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found