Prodigy (laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Prodigyn oikea nimi on Albert Johnson. Hänet tunnistettiin hyvin taiteilijanimestään Prodigy, hän oli amerikkalainen räppäri, kirjailija ja yrittäjä. Hän oli puolikas hip hop-duokumppani Mobb Deep, jonka Havoc-single "My Girl" nousi Yhdysvaltain neljänkymmenen parhaan hitin joukkoon vuonna 2010. Kuuntele bioa ja tiedä lisää Prodigyn iästä, pituudesta, painosta, urasta, tyttöystävästä ja nettovarallisuudesta. ja paljon muuta faktaa hänestä.

Prodigy Pituus & Paino

Kuinka pitkä Prodigy on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,83 metrin tai 183 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 64 kg tai 149 paunaa. Hänellä oli tummanruskeat silmät ja hiukset.

IhmelapsiWiki/Bio
Oikea nimiAlbert Johnson
NimimerkkiIhmelapsi
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä42-vuotias (kuollut)
Kuoleman syysirppisoluanemia
Syntymäpäivä26. joulukuuta 1996
Kuolinpäivä20. kesäkuuta 2017
SyntymäpaikkaHempstead, New York, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus1,83 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Paino64 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväEi tunnettu
puolisoKiki Johnson
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria

Prodigy Bio, Age & Family

Kuinka vanha Prodigy on? Hänen syntymäpäivänsä on 26. joulukuuta 1996. Hän syntyi Philadelphiassa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän varttui Queensissa, New Yorkissa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä oli yksi vanhempi veli, Greg Johnson. Hän tuli musikaaliperheestä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui High School of Art and Designiin Manhattanilla.

Ihmevaimo

Kuka on Prodigyn nykyinen tyttöystävä? Hän oli naimisissa Kiki Johnsonin kanssa. Hänellä on kaksi lasta. Prodigy oli kuollut Spring Valley Medical Centerissä Las Vegasissa Nevadassa ollessaan sairaalassa sirppisoluanemiaan liittyvien komplikaatioiden vuoksi 20. kesäkuuta 2017.

Prodigy-ura ja nettoarvo

Uran aikajana: Hän tuli musikaaliperheestä ja kehittyi intohimoon musiikkiin kuunneltuaan lapsena Michael Jacksonin kaltaisia ​​artisteja. Hän auttoi Mindless Behavioria julkaisemaan kymmenen parhaan R&B-singlen kappaleella ”Mrs. Right” vuonna 2011. Hän esiintyi Mindless Behavior -yhtyekaverinsa Roc Royalin kanssa vuoden 2011 #1 Girl Tourilla. Kuinka paljon Prodigyn nettoarvo on? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria.

Faktaa Prodigysta

  • Hänellä on nuorempi veli nimeltä JoJo ja kaksi nuorempaa siskoa.
  • Prodigyn musiikillinen kumppani Havoc kirjoitti heinäkuussa 2012 Twitterissä joukon halventavia kommentteja Prodigysta, mukaan lukien syyttäen Prodigya homoseksuaalisiin suhteisiin vankilassa.
  • Prodigy esiintyi vuoden 2009 dokumentissa Rhyme and Punishment.
  • Hänen äitinsä Fatima Frances Johnson oli The Crystalsin jäsen.
  • Hänen isänsä Budd Johnson Jr. oli The Chanters -nimisen doo-wop -musiikkiryhmän jäsen.
  • Hänen isoisoisoisoisänsä William Jefferson White perusti Georgian Morehouse Collegen.

Lue myös: Lizzo (Laulaja) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found