Olivia Jade (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Olivia Jade? Hän on amerikkalainen sosiaalisen median julkkis ja YouTuber. Hänet tunnetaan parhaiten näyttelijä Lori Loughlinin ja muotisuunnittelijan Mossimo Giannullin tyttärenä. Hän aloitti sosiaalisen median uransa YouTubessa ja Instagramissa vuonna 2019, ja hyvin lyhyessä ajassa molemmat tilit ovat keränneet yli miljoona seuraajaa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Olivia Jaden Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheestä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Olivia Jade Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Olivia Jade on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Olivia Jade Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Olivia Jade? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. syyskuuta 1999. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen äitinsä näyttelijä Lori Loughlin ja isä muotisuunnittelija Mossimo Giannulli. Hänellä on myös sisaruksia. Giannullilla on isosisko Isabella ja velipuoli Gianni. Hän valmistui Marymount High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa, vuonna 2018.

Olivia JadeWiki/Bio
Oikea nimiOlivia Jade Giannulli
NimimerkkiOlivia Jade
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä28. syyskuuta 1999
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
PoikaystäväJackson Guthy
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Olivia Jade -poikaystävä

Kuka on Olivia Jaden poikaystävä? Hän seurusteli poikaystävänsä Tylerin kanssa. Myöhemmin pari erosi. Tällä hetkellä hän on romanttisessa suhteessa Jackson Guthyn kanssa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Olivia Jaden ura ja nettoarvo

Mikä on Olivia Jaden nettovarallisuus? Hän perusti lifestyle-YouTube-kanavan vuonna 2019. Myöhemmin hän perusti Instagram-tilin. Jokaisella tilillä on yli miljoona tilaajaa/seuraajaa, ja ne on ansaittu kaupallisilla suosituksilla ja mainoksilla Amazonille, Sephoralle ja muille yrityksille. Vuonna 2016 hän esiintyi Tap that Awesome App -peliohjelman jaksossa kilpaillen 5 000 dollarin palkinnosta hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2018 Giannulli merkitsi tavaramerkit "Olivia Jade" ja "Olivia Jade Beauty". Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Olivia Jadesta

  1. Wiki & Bio: Vuonna 2018 Giannulli merkitsi tavaramerkit "Olivia Jade" ja "Olivia Jade Beauty".
  2. Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto ei ollut aluksi käsitellyt hänen hakemuksiaan, mikä johtui osittain siitä, mitä tiedotusvälineet kuvailivat "huonoksi välimerkiksi".
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hän on ystävä Caruson tyttären Giannan kanssa, ja Caruso on USC:n johtokunnan puheenjohtaja.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Matt Stonie (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit