Tate McRae (tanssija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Ura, Faktat

Kuka on Tate McRae? Hän on kanadalainen laulaja, lauluntekijä, tanssija ja ääninäyttelijä. Hän nousi tunnetuksi ensimmäisenä kanadalaisena finalistina amerikkalaisessa tosi-tv-ohjelmassa So You Think You Can Dance. McRae kiinnitti RCA Recordsin huomion vuonna 2019, kun hänen alkuperäinen kappaleensa ”One Day” (2017) levisi YouTubessa ja julkaisi myöhemmin debyytti-EP:n, All the Things I Never Said, tammikuussa 2020. Kuuntele bioa ja tiedä lisää Tatesta. McRaen Wiki, elämäkerta, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, ikä, ura ja monia muita faktoja hänestä!

Tate McRae Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Tate McRae on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Tate McRaeWiki/Bio
Oikea nimiTate McRae
NimimerkkiTate
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. heinäkuuta 2003
SyntymäpaikkaCalgary, Kanada
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,72 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Tate McRaen poikaystävä

Kuka on Tate McRaen poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Tate McRae Instagramissa

Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään muulla kuin TikTokilla. Hänellä on Instagram-tilillään 1,1 miljoonaa seuraajaa syyskuussa 2020.

Katso tämä postaus Instagramissa

uusi uusi @genius intAview 🙂

Tate mcraen jakama viesti! (@tatemcrae) 21. elokuuta 2020 klo 15.27 PDT

Tate McRaen ura ja nettoarvo

Mikä on Tate McRaen nettovarallisuus? Hän oli 6-vuotias aloittaessaan tanssimisen. Hän oli ensimmäinen kakkonen New York City Dance Alliancessa vuonna 2014. Hän ja Briar Nolet ovat molemmat kanadalaisia ​​tanssijoita. Hänellä on yli 2,4 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan syyskuussa 2020. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 4 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Tate McRaesta

  1. Wiki & Bio: Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Saksalainen äiti ja kanadalainen omanilaista syntyperää oleva isä.
  2. Neljän ikäisenä hän muutti perheensä kanssa Omaniin, missä hänen äitinsä opetti tanssitunteja.
  3. Vuonna 2015 McRae sai kahden viikon stipendin Berliinin valtionbalettiryhmässä.
  4. Samana vuonna hän voitti hopeamitalin vuoden 2015 Youth America Grand Prix -kilpailussa.
  5. Sen perustamisesta vuonna 2011 lähtien McRaen YouTube-kanavalla on ollut melko johdonmukainen virta pääasiassa tanssivideoita.
  6. Vuoden 2020 alusta lähtien McRae osallistuu Western Canada High Schooliin.
  7. Hän oli saanut kaikkien aikojen ensimmäisen musiikkijulkaisunsa kannen saman kuukauden Dork Magazine -numerossa nimeltä "You Broke Me First".
  8. Lisäksi kappaletta on kertynyt yli 150 miljoonaa suoratoistoa, ja siitä tuli hänen ensimmäinen singlensä Billboard Hot 100 -listalle ja UK Singles Chartille useiden muiden maiden joukossa.
  9. Hän esiintyi 2016 Teen Choice Awardsissa finalistina SYTYCD-näyttelijöistä.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Daniela Rajic (Tanssija) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Puoliso, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found