KJ Apa (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on KJ Apa? Hän on uusiseelantilainen näyttelijä, laulaja ja muusikko. Vuodesta 2013 vuoteen 2015 hän aloitti näyttelemisen Kane Jenkinsin roolissa Uuden-Seelannin parhaaseen katseluaikaan soveltuvassa saippuaoopperassa Shortland Street. Hänet tunnetaan parhaiten CW-draamasarjana Riverdale. Hän näytteli myös muissa elokuvissa, A Dog’s Purpose (2017), The Hate U Give (2018) ja I Still Believe (2020). Viritä elämäkerta ja tiedä lisää KJ Apan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, perheestä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

KJ Apa Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on KJ Apa? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on vaaleanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

KJ ApaWiki/Bio
Oikea nimiKeneti James Fitzgerald Apa
NimimerkkiKJ Apa
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä17. kesäkuuta 1997
SyntymäpaikkaAuckland, Uusi-Seelanti
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 43-32-38 tuumaa
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväClara Berry
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

KJ Apa elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Fredo Bang? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. kesäkuuta 1997. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä on Keneti ja isän nimi on Tessa Apa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen isänsä on samoalainen ja hänen kylänsä matai Samoassa; hänen äitinsä on eurooppalainen uusiseelantilainen. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän kävi lukion King's Collegessa Aucklandissa ennen näyttelijänuransa aloittamista.

KJ Apa tyttöystävä

Kuka on KJ Apan tyttöystävä? Vuonna 2020 hän alkoi seurustella Clara Berryn kanssa. Apa kasvoi kristityssä perheessä ja on ilmoittanut olevansa itse kristitty ja ilmaisi sosiaalisessa mediassa, että "Tarvitsen Jumalaa [joka päivä]". . Lisäksi hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

KJ Apa Ura & Net Worth

Mikä on KJ Apan nettovarallisuus? Hän äänitti kitarasooloalbumin ollessaan 14-vuotias. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän ja Emily Robins tulivat molemmat tunnetuiksi rooleistaan ​​Shortland Streetillä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa KJ Apasta

  1. Wiki & Bio: Hän näytteli myös laulaja Jeremy Campina elämäkerrallisessa romanttisessa draamaelokuvassa I Still Believe, joka julkaistiin maaliskuussa 2020.
  2. Hän näytteli teini-ikäisenä Ethan Montgomerynä komedia-draamaelokuvassa A Dog’s Purpose vuonna 2017.
  3. Apa näytteli Griffiniä Netflix-elokuvassa The Last Summer vuonna 2019.
  4. Hän aloitti näyttelemisen Kane Jenkinsin roolissa Uuden-Seelannin ensi-aikaisessa saippuaoopperassa Shortland Street vuosina 2013–2015.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Romeo Lacoste (tatuoija) Wiki, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found