Mac Miller (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mac Miller oli amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja. Pittsburghista, PA:sta kotoisin oleva, debytoi Yhdysvaltain Billboard 200 -listan ykkösenä. Lisäksi hänen henkilökohtainen avustajansa havaitsi hänet reagoimattomana Studio City -kodissaan. Kolme miestä pidätettiin syyskuussa 2019 Millerin kuolemantutkinnan aikana. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Mac Millerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, kuolemansyystä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Mac Millerin ikä

Kuinka vanha Mac Miller oli kuollessaan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 19. tammikuuta 1992. Hän oli kuollessaan 26-vuotias. Hänen horoskooppi oli Kauris. Hän syntyi Pittsburghissa, PA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Mac Miller Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mac Miller oli? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Mac Millerin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 5 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 76 kg tai 167 lbs. Hänellä oli tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa olivat ruskeat.

Mac Millerin tyttöystävä

Kuka oli Mac Millerin tyttöystävä? Hänellä oli pitkäaikainen suhde poptähti Ariana Granden kanssa elokuusta 2016 toukokuuhun 2018. Hän kuoli ilmeiseen yliannostukseen.

Lue myös: Frankie Grande (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Mac Miller Wiki

Mac MillerWiki/Bio
Oikea nimiMalcolm James McCormick
NimimerkkiMac Miller
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä26-vuotias (kuollut)
Syntymäpäivä19. tammikuuta 1992
Kuolinpäivä7. syyskuuta 2018
SyntymäpaikkaPittsburgh, PA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 76 kg (167 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväAriana Grande
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 8 miljoonaa dollaria (USD)

Mac Millerin nettoarvo

Kuinka paljon Mac Millerin nettovarallisuus oli? Hän teki sopimuksen riippumattoman levy-yhtiön Rostrum Recordsin kanssa heinäkuussa 2010, ennen kuin hänen mixtapensa K.I.D.S. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8 miljoonaa dollaria (USD).

Mac Millerin perhe

Mac Millerin äidinnimi oli valokuvaaja Karen Meyers ja äiti Mark McCormick, arkkitehti. Hänellä oli myös sisaruksia. Hänellä oli vanhempi veli Miller. Hänen äitinsä on juutalainen ja isänsä kristitty. Kun hän ja hänen veljensä varttuivat juutalaisina, hän kävi katolisessa alakoulussa "varmistaakseen hyvän koulutuksen ja mahdollisuuden pelata jalkapalloa ja lacrossea". Myöhemmin hän meni Winchester Thurston Schooliin ja valmistui Taylor Allderdicen lukiosta.

Mac-Miller-faktoja

Lue myös: Sean Van Der Wilt (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mac Millerin kuolemansyy

Mikä oli Mac Millerin syy? Hän puhui avoimesti taistelustaan ​​päihteiden väärinkäyttöä ja masennusta vastaan. 7. syyskuuta 2018 hänen henkilökohtainen avustajansa havaitsi Millerin reagoimattomana Studio City -kodissaan. Hänet haudattiin Homewoodin hautausmaalle kotikaupungissaan Pittsburghissa juutalaisten hautajaisissa.

Mac Millerin tosiasiat

  1. Mac Miller pidätettiin toukokuussa 2018, koska häntä syytettiin rattijuopumuksesta ja törmäyksestä.
  2. Miller sai elokuussa 2018 syytteen kahdesta rattijuopumuksesta ajamisesta.
  3. Miller kuoli ennen oikeudenkäyntiään ja syytteet hylättiin.
  4. Hän teki historiaa albumillaan Blue Slide Park ensimmäisenä itsenäisesti levitettynä debyyttialbumina listan kärjessä sitten The Dogg Poundin albumin Dogg Food vuonna 1995.
  5. Hän oli innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Blackbear (Laulaja) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Vauva, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found