Linda Ripa (Kelly Ripa Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Linda Ripa on amerikkalainen kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan parhaiten Kelly Ripan vanhimpana sisarena. Hän on amerikkalainen tv-juontaja, näyttelijä, tanssija ja tuottaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu Linda Ripan Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Linda Ripa Ikä

Kuinka vanha on Linda Ripa? Hän syntyi 3. joulukuuta 1968 Camden Countyssa, New Jerseyssä, Yhdysvalloissa. Hän on 52-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Linda Ripa Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Linda Ripa? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 142 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Linda Ripan nettoarvo

Kuinka paljon Linda Ripan nettovarallisuus on? Hänen sisarensa on isännöinyt syndikoitua aamukeskusteluohjelmaa Live! Kellyn ja Ryanin kanssa. Hän on myös Mojo-yrityksen perustaja. Muuten Linda on rikkaasta perhetaustasta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Linda Ripa aviomies

Kuka on Linda Ripan aviomies? Hän on naimisissa vuodesta 2021 lähtien. Lisäksi hänen miehensä nimi ei ole hänelle iloinen.

Lue myös: Sara Dobrik (David Dobrik Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Linda Ripa Wiki/Bio

Linda RipaWiki/Bio
Oikea nimiLinda Ripa
NimimerkkiLinda
Kuuluisa AsKelly Ripan sisar
Ikä52-vuotias
Syntymäpäivä3 päivänä joulukuuta 1968
SyntymäpaikkaCamdenin piirikunta,

New Jersey, Yhdysvallat

SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (142 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
LapsetJoo
puolisoNaimisissa
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Linda Ripan perhe

Linda Ripa on ammattiyhdistysjohtajan Joseph Ripan ja kotiäiti Esther Ripan tytär. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarensa Kelly valmistui Camden County Collegesta.

Linda Ripa Faktat

  1. Linda Ripa ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  2. Hänellä on kolme neljäsosaa italialaisia ​​ja neljäsosa irlantilaisia ​​syntyperää.
  3. Ripa kasvatettiin katolilaiseksi.
  4. Hänen isänsä on toiminut demokraattisen piirikunnan virkailijana Camden Countyssa New Jerseyssä kesäkuusta 2009 lähtien.
  5. Hänen sisarensa on perheensä ensimmäinen, joka ryhtyy näyttelijän ammattiin.

Lue myös: Tina Teigen (Chrissy Teigenin sisar) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit