Charity Nye (Bill Nye Daughter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Äiti, Faktat

Charity Nye on kuuluisan tiedekommunikaattorin Bill Nyen ja ex-vaimon Blair Tindallin tytär. Hän on kuuluisa amerikkalainen tiedeviestintä, joka tunnetaan parhaiten Netflixin "Bill Nye pelastaa maailman (2017-2018)" -sarjan juontajana. Hänet tunnetaan myös lastenohjelman "Bill Nye the Science Guy (1993-1998)" juontajana. Hän on inspiroinut monia amerikkalaisia ​​lapsia tieteen maailmaan ja on ollut tunnettu tiedekasvattaja jokaisessa amerikkalaisessa kotitaloudessa 90-luvulla ja vielä nykyäänkin. Viritä elämäkertaan ja tutustu Charity Nyen elämäntarinaan.

Charity Nye Age

Kuinka vanha on Charity Nye? Hän on syntynyt vuonna 2003. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Floridassa.

Charity Nye Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Charity Nye on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit ruskeat silmät ja tummanruskeat hiukset.

Charity NyeWiki/Bio
Oikea nimiCharity Nye
NimimerkkiHyväntekeväisyys
Kuuluisa AsBill Nyen tytär ja entinen vaimo,

Blair Tindall

Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
ÄitiBlair Tindall
IsäBill Nye
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria (USD)

Charity Nye isä ja äiti

Charity Nye on tiedemiehen Bill Nyen tytär, amerikkalainen tiedeviestintä, televisiojuontaja ja koneinsinööri. Hänet tunnetaan parhaiten PBS:n ja syndikoidun lasten tiedeohjelman Bill Nye the Science Guy (1993–1998), Netflix-ohjelman Bill Nye Saves the World (2017–2018) juontajana ja useista myöhemmistä esiintymisistä suositussa mediassa mm. luonnontieteiden kouluttaja. Hänen äitinsä on Blair Tindall, joka on amerikkalainen oboisti, esiintyjä, tuottaja, puhuja ja toimittaja. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Charity Nye Net Worth

Mikä on Charity Nyen nettoarvo? Hänen tarkka nettovarallisuutensa ei ole tiedossa. Hän on kuitenkin rikkaasta perhetaustasta.

Charity Nye Facts

  1. Charity Nye syntyi huhtikuussa 2003, ja Bill ja Blair menivät naimisiin vasta vuonna 2006, Charityn vanhempien kysymyksiin voi olla kolme vastausta.
  2. Joko hän syntyi Bill Nyelle ja Blair Tindallille heidän seurustelun aikana, tai hänet synnytti joku muu Bill Nyen salainen tyttöystävä.
  3. Charity Nyen uskotaan syntyneen huhtikuussa 2003, mikä tekee hänestä 17-vuotiaan tällä hetkellä.
  4. Sosiaalisessa mediassa on jopa meemisivu nimellä "Charity Nye – Bill Nyen tytär", joka perustuu salaperäiseen tyttären Bill Nyen nimeen.
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Luoteis (Kim Kardashianin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found