Hannah Kepple (näyttelijä) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Hannah Kepple on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteeksi toistuvasta roolistaan ​​"Moon" amerikkalaisessa verkkosarjassa "Cobra Kai". Hän on myös työskennellyt joidenkin pienempien projektien ja TV-ohjelmien parissa, mukaan lukien dokumentit ja eräät muut TV-sarjat. Hän esiintyi myös Emilynä elokuvassa "Tell Me Your Secrets" (2019) ja Kristy Raynä elokuvassa "Your Worst Nightmare" (2019), joista toinen on minisarja ja toinen televisiolle tehty ja kuvattu dokumentti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hannah Kepplen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hannah Kepplen nettoarvo

Kuinka paljon Hannah Kepplen nettovarallisuus on? Vuonna 2018 hän oli vieraana The Man Cave Chronicles Podcastissa. Hän pyrkii myös luomaan uraa näyttelijänä viihdeteollisuudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Hannah Kepplen pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Hannah Kepple on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Hannah Kepplen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Hannah Kepplen ikä

Kuinka vanha on Hannah Kepple? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. marraskuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä nimi on Julie. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Hannah-Kepplen ikäinen

Lue myös: Silje Torp Færavaag (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hannah Kepple Wiki/Bio

Hannah KeppleWiki/Bio
Oikea nimiHannah Kepple
NimimerkkiHannah
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. marraskuuta 2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväXolo Mariduena
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Hannah Kepplen poikaystävä

Kuka on Hannah Kepplen poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Xolo Mariduenaan, ja kaksikko alkoi seurustella Cobra Kai -sarjan ensimmäisen kauden päätyttyä.

Hannah Kepplen tosiasiat

  1. Hannah Kepplellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 621 K+ seuraajaa Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Anna Kendrick (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found