Blue Ivy Carter (Beyoncén tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Blue Ivy Carter? Hän on amerikkalainen laulaja. Hänet tunnetaan parhaiten nuorimpana BET-palkinnon voittajana kahdeksanvuotiaana, kun hän voitti BET HER -palkinnon vuonna 2020 yhteistyöstään "Brown Skin Girl", joka on Carterin, hänen äitinsä Beyoncén, WizKidin ja Saint Jhnin sinkku. Hän voitti NAACP Image Award -palkinnon samasta kappaleesta. Muusikoiden Beyoncén ja Jay-Z:n tytär Carter on elänyt elämänsä valokeilassa syntymästään asti. Häntä on kuvattu tiedotusvälineissä, mukaan lukien esiintyminen Saturday Night Livessä ja RuPaul's Drag Race -tapahtumassa. Lisäksi yhdellä lauseella hän on supertähtien Beyoncen ja Jay-Z:n kuuluisa esikoinen. Hänen vanhempansa yrittivät tehdä hänen nimensä tavaramerkillä perustaakseen tuotelinjan. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Blue Ivy Carterin pituudesta, painosta, iästä, perheestä, urasta, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Blue Ivy Carter Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Blue Ivy Carter? Hän seisoo noin 2 jalkaa korkealla. Hän painaa noin 13 kg tai 28 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Carter osallistui ensimmäiselle luokalle The Center for Early Educationissa, yksityisessä koulussa West Hollywoodissa Los Angelesissa vuonna 2018.

Sininen Ivy CarterWiki/Bio
Oikea nimiSininen Ivy Carter
NimimerkkiSininen Ivy
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä08-vuotias
Syntymäpäivä7. tammikuuta 2012
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 2 jalkaa
Painonoin 13 kg (28 lbs)
KuvatilastotNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
KengännumeroNA
IsäJay-Z
ÄitiBeyoncé
SisaruksetRumi ja Sir (kaksoset)
puolisoNA
IsoäitiTina Knowles
IsoisäMathew Knowles
TätiSolange Knowles
NettovarallisuusNoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Blue Ivy Carterin elämäkerta, ikä, vanhemmat ja perhe

Kuinka vanha on Blue Ivy Carter? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. tammikuuta 2012. Tällä hetkellä hän on 8-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hänen äitinsä nimi on Beyoncé ja isän nimi on Jay-Z Lenox Hill Hospitalissa New Yorkissa, New Yorkissa. Tammikuussa 2020, juuri ennen Carterin kahdeksatta syntymäpäivää, räppäri Megan Thee Stallion julkaisi Instagramiinsa ja Twitteriinsä kuvia itsestään, Beyoncésta ja Carterista. Lisäksi hänen vanhempansa synnyttivät kaksosparin nimeltä Rumi ja Sir kesäkuussa 2017. Myöhemmin hänen äitinsä, Beyonce Knowles, synnytti hänet Lenox Hillin sairaalassa New Yorkissa. Jay-Z omisti laulunsa "Glory" hänelle kaksi päivää hänen syntymänsä jälkeen. Koulutukseltaan hän kävi ensimmäisellä luokalla The Center for Early Educationissa, yksityisessä koulussa West Hollywoodissa Los Angelesissa.

Blue Ivy Carterin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Blue Ivy Carterin nettoarvo on? Elokuussa 2014 Carter liittyi isänsä Jay-Z:n kanssa lavalla MTV Video Music Awards -gaalassa. Lisäksi hän päätyi otsikoihin vaatteiden hinnasta, jolla hän käytti 10 950 dollarin Mischka Aoki -prinsessapukua ja 565 dollarin Giuseppe Zanottin korkeatasoisia tennareita. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Blue Ivy Carterista

  1. Carter on äitinsä kautta Tina Knowlesin ja Mathew Knowlesin tyttärentytär.
  2. Vuonna 2020 Carter lauloi "Brown Skin Girl" -kappaleessa ansaitseen tunnustuksia ja palkintoja esityksestä.
  3. Hän oli nuorin BET-palkinnon saaja, kun hän sai BET HER -palkinnon.
  4. Hän sai myös Soul Train Music Award -palkinnon The Ashford & Simpson Songwriter's Award -palkinnosta sekä palkinnon erinomaisesta duosta, ryhmästä tai yhteistyöstä vuoden 2020 NAACP Image Award -seremoniassa.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Tiivistettynä

Hänen syntymästään ilmoitettiin vuoden 2011 MTV Video Music Awards -gaalassa. CBS kirjoitti, että Carter oli "epäilemättä maailman kuuluisin vauva prinssi Georgea ja North Westiä lukuun ottamatta..." Kaksi päivää hänen syntymänsä jälkeen Time kirjoitti, että Carter oli "jo maailman kuuluisin vauva". Sivu 6 ja OK! raportoi säännöllisesti Carterista, mukaan lukien hänen osallistumisestaan ​​koripallopeleihin ja punaisen maton tapahtumiin.

Lue myös: Gianna Bryant (Kobe Bryantin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Äiti, Isä, Sisarukset, Faktat

Uusimmat viestit