Oscar Maximilian Jackman (Hugh Jackman Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Äiti, Isä, Faktat

Kuka on Oscar Maximilian Jackman? Hän on kuuluisa tähtilapsi. Hänet tunnetaan parhaiten suosittujen Hugh Jackmanin ja Deborra-Lee Furnessin poikana. Hänen isänsä Hugh on australialainen näyttelijä, laulaja ja tuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten Wolverinen/James Howlettin/Loganin roolista X-Men-elokuvasarjassa. Lisäksi hänen äitinsä on myös australialainen näyttelijä ja tuottaja. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Oscar Maximilian Jackmanin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, äidistä, isästä, nettoarvosta, tyttöystävästä ja monista muista faktoista hänestä.

Oscar Maximilian Jackmanin ikä

Kuinka vanha on Oscar Maximilian Jackman? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. toukokuuta 2000. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Oscar Maximilian Jackman Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Oscar Maximilian Jackman? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja kiharat ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Oscar Maximilian JackmanWiki/Bio
Oikea nimiOscar Maximilian Jackman
NimimerkkiOscar
Kuuluisa AsHugh Jackmanin poika ja

Deborra-Lee Furness

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. toukokuuta 2000
SyntymäpaikkaAustralia
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
IsäHugh Jackman
ÄitiDeborra-Lee Furness
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Oscar Maximilian Jackman äiti ja isä

Kuka on Oscar Maximilian Jackmanin äiti ja isä? Hänet adoptoitiin vanhempiensa Hugh Jackmanin ja Deborra-Lee Furnessin jälkeen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarensa nimi on Ava. Oscar Maximilian Jackman kuuluu sekarotuun. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Oscar Maximilian Jackman Net Worth

Mikä on Oscar Maximilian Jackmanin nettovarallisuus? Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa arvioidaan yli Oscar Maximilian Jackmanin. Lisäksi hänen isänsä ja äitinsä tulojen arvioidaan olevan yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Oscar Maximilian Jackmanin tyttöystävä

Kuka on Oscar Maximilian Jackmanin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Faktaa Oscar Maximilian Jackmanista

  1. Hänen äitinsä kärsittyään kahdesta keskenmenosta hän adoptoi kaksi lasta Jackmanin kanssa, vuonna 2000 syntyneen pojan ja vuonna 2005 syntyneen tyttären.
  2. Hugh Jackman, 51, ja Deborra-Lee Furness, 64, ovat yksi Australian menestyneimmistä A-listan pareista sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.
  3. He ovat nyt ylpeitä vanhempia 15-vuotiaalle tyttärelle Ava Eliot Jackmanille ja 20-vuotiaalle pojalle Oscar Maximilian Jackmanille.
  4. Oscar Maximilian Jackman ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Oscar Maximilian Jackman, nyt 20, liittyi Jackman-klaaniin syntymänsä jälkeen Kaliforniassa toukokuussa 2000.

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit