Ana Cheri (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ana Cheri on amerikkalainen malli ja sosiaalisen median persoona. Hän on poseerannut tunnetuille brändeille, kuten K&N Filtersille, Moskova Underwarelle, Monster Energylle ja Ultimate Armwrestling Leaguelle. Hänestä tuli myös Shredzin brändilähettiläs. Hänestä tuli myös Maxim Instagram -viikon tyttö. Hän koristeli myös Playboy-lehden kantta. Tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen keväisiä, junomaisia ​​ja kiehtovia kuvia. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ana Cherin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Ana Cheri Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ana Cheri on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Ana Cherin kehon mittaukset

Ana Cherin kehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Lue myös: Abby Roberts (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Ana Cherin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ana Cheri? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. toukokuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ana CheriWiki/Bio
Oikea nimiAna Cheri
NimimerkkiAna
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä16. toukokuuta 1986
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoBen Moreland
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Ana Cherin aviomies

Kuka on Ana Cherin aviomies? Hän solmi kuntoasiantuntijan Ben Morelandin kanssa. Hän tunnetaan yhtenä mielenä Be More Athletics -verkkokaupan takana. Lisäksi Anan aikaisempaa treffihistoriaa ei tiedetä.

Ana Cherin nettoarvo

Mikä on Ana Cherin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Dylan Efron (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ana Cherin ura

Ana Cheri on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti uransa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2013. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Ana Cherin tosiasiat

 1. Ana liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 2. Kaikki Ana Cherin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.
 3. Ana teki kuvista upeampia antamalla vaaleat housut pudota kasvojensa oikealle puolelle.
 4. Hänen vaaleat hiuksensa lakaistiin ylös ja vasemmalle puolelle niin, että ne peittivät hänen silmänsä.
 5. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 7. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 8. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 9. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 10. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 11. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 12. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 13. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 14. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 15. Keltainen ja ruskea ovat hänen lempivärinsä.

Lue myös: Intian rakkaus (Blogger) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Etnisyys, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found