Sarah Russi (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sarah Russi (s. 1993) on amerikkalainen, aikuinen malli- ja kameratyttö, joka pitää vanhemmista miehistä Manhattanilla, New Yorkissa. Lisäksi 27-vuotias malli sai valtavan fanin ja parrasvalon internetissä seurusteltuaan paljon vanhemman miehen kanssa. Vaikka Sarah on aiemmin ollut sokerivauva, hän väittää, että hänen suhteensa Masoniin, joka on entinen lapsinäyttelijä, on tiukasti henkilökohtainen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää malli Sarah Russi Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, treffeistä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Sarah Russi Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha on Sarah Russi? Hän syntyi vuonna 1993 ja on kotoisin New Yorkista. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias kuten vuonna 2020. Hän seisoo 5 jalkaa 3 tuumaa pitkä ja painaa noin 48 kg tai 106 lbs. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-35 tuumaa. Hän käyttää 32 B rintaliivejä. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Lue myös: Suki Waterhouse (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Sarah Russi Poikaystävä ja treffit

Sarah ja hänen kumppaninsa Reese esiintyvät tällä hetkellä tosi-tv:ssä nimeltä "Love don't Judge". Aiemmin Russi työskenteli myös sokerivauvana. Itse asiassa hän meni treffeille 20 miehen kanssa, jotta he maksaisivat hänelle rahaa. Lähteen mukaan hän veloitti 300 dollaria yhdestä päivällistreffeistä. Sitä vastoin Sarah väittää, ettei hän ole Masonin kanssa rahan takia, ja sanoo, että heillä on paljon yhteistä. Mason lisäsi: "Sarah ei ole koskaan pyytänyt minulta senttiäkään. Pariskunta ilmoitti rakkautensa toisilleen vain viikko tapaamisen jälkeen. Pari on seurustellut joulukuusta 2018 lähtien, kun he tapasivat aikuisten vuosikongressissa Los Angelesissa. Malli on kaunottareaan 28 vuotta nuorempi. Tämä on ensimmäinen ikäerosuhde, jossa Mason on ollut.

Hän lainasi: "Seurustelin viimeksi 26-vuotiaana luultavasti 28-vuotiaana. Suurin osa naisista, joiden kanssa minulla on ollut suhteita, ovat olleet koko elämäni ikäisiäni tai jopa hieman minua vanhempia. Joten tämä on minulle uusi.'

Lue myös: Jenah Yamamoto (malli) Bio, Poikaystävä, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sitä vastoin Sarah myöntää, ettei Mason ole edes vanhin mies, jonka kanssa hän on seurustellut: "En todellakaan ole seurustellut yhdenkään ikäiseni kaverin kanssa. "Yritän yleensä seurustella yli 50-vuotiaiden miesten kanssa, joten ei, hän ei ole vanhin kaveri, jonka kanssa olen seurustellut. "Pidän vanhemmista miehistä, koska he ovat kypsempiä, rakastan vain heidän ulkonäköään - kuten minä itse asiassa pidän harmaista hiuksista ja kaljuista miehistä - en tiedä, että se on se, mikä minua kiinnostaa."

Lisäksi hän sanoi: "Sanon hänelle koko ajan, että hän on upea. Pidän häntä kauniina ja pidän häntä ihastuttavana. Sillä pitäisi olla merkitystä”, Russi sanoi ja lisäsi, että pariskunta houkutteli toisinaan katseita, kun he ajoivat hänen skootterilla yhdessä.

Pian he menevät naimisiin. Itse asiassa Sarah ja Mason lupasivat myös ottaa sormustatuointeja sormiensa ympärille. Tällä hetkellä pariskunta asuu yhdessä ylellisessä asunnossa New Yorkissa Yhdysvalloissa.

Sarah Russin ura

Sarah Russi on aikuinen ja verkkokameramalli, mutta hän on työskennellyt aiemmin sokerivauvana. Sokerivauvalla tarkoitetaan yleensä naista, jota tukee taloudellisesti vanhempi, rikkaampi mies, joka tunnetaan nimellä sugar daddy.

Koska Sarah on sokerivauva, hänelle maksetaan 300 dollaria (236 puntaa) illallisista. Hän ylläpitää myös omaa fanisivuaan, jolla hän tarjoaa houkuttelevia kuvia hintaan 14,99 dollaria.

Tällä hetkellä Manhattanilla, New Yorkissa asuva Russi on saanut Twitter-sivullaan yli 32 000 seuraajaa, kun taas Instagramissa hänellä on yli 126 000 ihailijaa. Hän on varattavissa, ja häntä edustaa aikuisviihdetoimittaja Lainie Speiser.

Lue myös: Madi Edwards (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Sarah Russin nettoarvo

Mikä on Sarah Russin nettovarallisuus? Tällä hetkellä hänen nettovarallisuutensa on noin 75 000 dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on hänen aikuisnäyttelijän uransa. Koska Sarah on sokerivauva, hänelle maksetaan 300 dollaria (236 puntaa) illallisista. Hän ylläpitää myös omaa fanisivuaan, jolla hän tarjoaa houkuttelevia kuvia hintaan 14,99 dollaria.

Lue myös: Jessica Ditzel (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Ex-aviomies, Tytär, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Sarah Russi Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiSaara Russi
NimimerkkiSarah
Ikä27 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1993
AmmattiAikuinen malli ja kameratyttö
KuuluisaMason Reesen tyttöystävä (amerikkalainen

entinen näyttelijä ja ravintoloitsija)

SyntymäpaikkaManhattan, New York
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
ZodiacJousimies
Nykyinen asuinpaikkaManhattan, New York
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'3"

Senttimetrit: 160 cm

Mittarit: 1,60 m

PainoPaino: 48 kg

Paunaa: 106 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?Joo
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävä Ei tunnettu
Nykyinen poikaystäväMason Reese
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluEi tunnettu
Suosikki
LempiväriPunainen
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHobitti, La La Land
Suosikki loma

Kohde

Malesia
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 75 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin 300 dollaria (236 puntaa) illallisille

Eksklusiivinen kuvan hinta: 14,99 Yhdysvaltain dollaria

Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Sarah Russi Faktat

  1. Sarah pitää vanhemmista miehistä, koska he ovat kypsempiä.
  2. Hän houkutteli harmaita hiuksia ja kaljuja miehiä.
  3. Hänellä on kuuma, seksikäs ja kurvikas vartalo.
  4. Aluksi hän aloitti kommunikoinnin Facebookin kautta, ja Russi avasi dialogin lähettämällä entiselle lapsitähdelle kaveripyynnön mikroblogisivustolla.
  5. Russi ja Reese esiintyivät ITV:n This Morning -ohjelmassa 20. kesäkuuta 2019 puolustaakseen romanssiaan.
  6. Resse on William Reesen ja eläkkeellä oleva näyttelijä Sonia Darrinin poika, josta tuli ravintolayrittäjä näyttelijäuransa jälkeen.

Lue myös: Daphne Joy (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Suhde, Poika, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Paino, Faktat

Lue myös: Christine Baumgartner (malli) Wiki, Bio, Käsilaukut, Ikä, Pituus, Häät, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit