Amy Arburn (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Amy Arburn on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli. Hän nousi tunnetuksi rooleistaan ​​elokuvissa, kuten Snatchers (2019), Fatal Affair (2020) ja Mortal Coil (2018). Muuten hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Amy Arburnin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Amy Arburn Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Amy Arburn on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Amy Arburnin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Amy Arburnin ikä

Kuinka vanha on Amy Arburn? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jasmine Jobson (Paras poikanäyttelijä) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Amy Arburn Wiki

Amy ArburnWiki/Bio
Oikea nimiAmy Arburn
NimimerkkiAmy
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Amy Arburnin poikaystävä

Kuka on Amy Arburnin poikaystävä? Hän on sinkku, eikä hänellä ole ollut romanttisia yhteyksiä kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Amelia Vega (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Amy Arburn Net Worth

Mikä on Amy Arburnin nettovarallisuus? Näytteliminen ja mallintyö ovat hänen päätulonsa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD). Hyvin nuorena Amy Arburn tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa.

Faktat Amy Arburnista

  1. Amy Arburnilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit