Sage Stallone (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Hautajaiset, Tyttöystävä, Sulhas, Faktat

Hän oli amerikkalainen näyttelijä, elokuvaohjaaja, tuottaja ja jakelija. Hän oli Sylvester Stallonen vanhin poika. Hänet löydettiin kuolleena 13. heinäkuuta 2012 kotoaan Mulholland Terracen 8100 korttelissa Studio Cityssä, Los Angelesissa. Ruumiinavauksen ja toksikologisten testien jälkeen Los Angelesin kuolemansyyntutkija totesi, että Sage kuoli ateroskleroosin aiheuttamaan sepelvaltimotautiin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sage Stallonen Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kuolemansyystä, hautajaisista, tyttöystävästä, sulhasesta, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Sage Stallone Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sage Stallone oli? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä oli tummanruskeat silmät ja hiukset.

Sage Stallonen ikä

Kuinka vanha Sage Stallone oli kuollessaan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. toukokuuta 1976. Hän oli kuollessaan 36-vuotias. Sage Stallone syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa, Sasha Czackin ja näyttelijä Sylvester Stallonen vanhin poika ja ensimmäinen lapsi.

Sage Stallonen kuolinsyy ja hautajaiset

Sage Stallone, näyttelijä Sylvester Stallonen poika, löydettiin perjantaina kuolleena kotoaan Mulholland Terracen 8100 korttelista Studio Cityssä. Hän oli 36-vuotias. Raporttien mukaan hänestä ei ollut kuultu neljään päivään ennen hänen kuolemaansa. Sage kuoli ateroskleroosin aiheuttamaan sepelvaltimotautiin, eikä muita lääkkeitä löydetty kuin reseptivapaa kipulääke. Stallonen hautajaiset pidettiin 21. heinäkuuta St. Martin of Toursin katolisessa kirkossa Los Angelesissa. Hänet haudataan Westwood Village Memorial Parkin hautausmaalle.

Sage StalloneWiki/Bio
Oikea nimiSage Moonblood Stallone
NimimerkkiSage Stallone
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä 36-vuotias (kuollut)
Syntymäpäivä5. toukokuuta 1976
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
Tyttöystävä & SulhanenEi paljastettu
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Sage Stallone tyttöystävä ja sulhanen

Stallone oli kuollessaan kihloissa. Sage esiintyi elokuvissa Rocky V, Daylight ja Chaos ja ohjasi vuoden 2006 lyhytelokuvan Vic. Hän ajatteli mennä naimisiin ja työskennellä monien elokuvantekijöiden parissa. Lisäksi Sagen tyttöystävän henkilöllisyyttä ei ole paljastettu.

Faktaa Sage Stallonesta

  1. Hänen viimeiset projektinsa olivat esiintymiset Vincent Gallon kahdessa viimeisessä elokuvassa, Promises Written in Water ja The Agent.
  2. Hän osallistui University of North Carolina School of the Arts opiskelemaan elokuvantekoa.
  3. Hän oli Seargeoh "Seth" Stallonen veli ja Sophia, Sistine ja Scarlet Stallonen velipuoli.
  4. Hän oli näyttelijä ja laulaja Frank Stallonen veljenpoika ja Jackie Stallonen pojanpoika.
  5. Hänen äitipuoli oli malli ja yrittäjä Jennifer Flavin.
  6. Stallone osallistui Montclair Collegen valmistelukouluun Van Nuysissa, Kaliforniassa, josta hän valmistui vuonna 1993.
  7. Myöhemmin hän opiskeli elokuvantekoa North Carolina School of the Artsissa vuoden ajan.

Lue myös: Daveed Diggs (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit