Ella Gross (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ella Gross on amerikkalainen malli ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin tähtityöstään työstään LA Modelsin listan allekirjoittajana ja mallina yrityksille, kuten Abercrombie. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Lisäksi vuonna 2018 hän alkoi esiintyä TV-sarjassa Heathers nuorena Bettynä. Vuonna 2019 hän näytteli Malibu Rescuessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Ella Grossin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Ella Bruttopituus ja -paino

Kuinka pitkä Ella Gross on? Hän seisoo 4 jalkaa 8 korkeana. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-26-32 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Ella Grossin ikä

Kuinka vanha on Ella Gross? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. joulukuuta 2008. Hän on 12-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hän syntyi korealaiselle äidille ja amerikkalaiselle isälle. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Chrissy Teigen (malli) Wiki, Bio, Lapset, Pituus, Paino, Kuvatilastot, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ella Gross Wiki

Ella GrossWiki/Bio
Oikea nimiElla Gross
NimimerkkiElla
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä12 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. joulukuuta 2008
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 28-26-32 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Ella Grossin poikaystävä

Kuka on Ella Grossin poikaystävä? Kuuma ja upea teinitähti Ella Gross on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Ella-Gross-poikaystävä

Lue myös: Khia Lopez (muotimalli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Ella Brutto Nettovarallisuus

Kuinka paljon Ella Grossin nettovarallisuus on? Ella Gross tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Ella Karkeat Faktat

  1. Ella Grossilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Adut Akech (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Etnisyys, Uskonto, Faktat

Uusimmat viestit