Karlie Kloss (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Nettovarallisuus, Aviomies, Perhe, Faktat

Karlie Kloss on tunnettu amerikkalainen malli. Hän on myös entinen Victoria's Secret Angel. Hän mainostettiin tähteydelle tehokkaasta kävelystään. Hän oli kävellyt 64 kiitoradanäytöksessä 16-vuotiaana, ja Vogue Paris julisti hänet 17-vuotiaana "2000-luvun 30 parhaan mallin joukkoon". Kiitoradalla hänet tunnetaan "pantterimaisesta kävelystään". . Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Karlie Klossin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Karlie Kloss Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Karlie Kloss on? Hän seisoo 5 jalan 9 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Karlie Klossin kehon mittaukset

Karlie Klossin kehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Karlie Kloss Bio, Ikä & Perhe

Kuinka vanha on Karlie Kloss? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. elokuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hänen suvullaan on tanskalaisia, saksalaisia ​​ja puolalaisia ​​syntyperää. Hänellä on kolme siskoa. Hän muutti St. Louisiin perheensä kanssa vuonna 1994. Koulutukseltaan hän valmistui Webster Groves High Schoolista Webster Grovesissa, Missourissa, jossa hän oli cheerleader, vuonna 2011. Syyskuussa 2015 Kloss ilmoittautui Gallatin School of Individualized -kouluun. New Yorkin yliopiston opiskelu.

Lue myös: Jessica Gomes (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Karlie KlossWiki/Bio
Oikea nimiKarlie Kloss
NimimerkkiKarlie
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä3. elokuuta 1992
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-24-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoJoshua Kushner
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Karlie Klossin aviomies

Kuka on Karlie Klossin aviomies? Hän alkoi seurustella Thrive Capitalin perustajan Joshua Kushnerin kanssa vuonna 2012. Hän ja Kushner kihlautuivat heinäkuussa 2018. Hän on naimisissa Josh Kushnerin kanssa lokakuussa 2018. Jared Kushnerin nuorempi veli teki hänestä Ivanka Trumpin lanko .

Karlie Klossin nettoarvo

Mikä on Karlie Klossin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Karlie Klossin tosiasiat

  1. Karlie käyttää Joe Bidenin kannattajanaamaria äänestääkseen vuoden 2020 presidentinvaaleissa, vaikka hän on Kushner.
  2. Hän käytti kasvonaamaria, jossa oli Joe Bidenin ja Kamala Harrisin presidentinvaalikampanjan logo postitettaessa äänestyslippua.
  3. Supermalli on aiemmin käsitellyt perheensä sekalaisia ​​poliittisia näkemyksiä.
  4. Karlie on myös Koden perustaja Klossyn kanssa.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Mallory Edens (malli) Wiki, Bio, Ikä, Drake, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit