James Westbrook (Tati Westbrookin puoliso) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettoarvo: 6 faktaa hänestä

Kuka on James Westbrook? Hänet tunnetaan paremmin YouTube-supertähti Tati Westbrookin aviomiehenä. Lisäksi hänen vaimonsa Tati on kuuluisa Youtuberi ja sosiaalisen median tähti, joka on tunnettu Tati YouTube-kanavastaan ​​(entinen GlamLifeGuru), joka on kerännyt yli 9 miljoonaa tilaajaa. Hän on Hollywood-meikkitaiteilija ja stylisti, joka julkaisee kanavalleen kauneusvinkkejä, vinkkejä, opetusohjelmia ja arvosteluja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää James Westbrookin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä!

James Westbrook Pituus ja Paino

Kuinka pitkä James Westbrook on? Hän seisoo 6 jalkaa korkealla tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

James Westbrook Age

Kuinka vanha on James Westbrook? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. syyskuuta 1970. Tällä hetkellä hän on 49-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

James WestbrookWiki/Bio
Oikea nimiJames Westbrook
NimimerkkiJames
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä49-vuotias
Syntymäpäivä10. syyskuuta 1970
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa)
Painonoin 58 kg (130 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetNA
Puoliso / vaimoTati Westbrook
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

James Westbrookin puoliso

Kuka on James Westbrookin vaimo? Hän ja Tati menivät naimisiin tammikuussa 2017. Hänellä on myös poika nimeltä Taylor. Hänen vaimonsa Tati julkaisi vlogin heidän hääistään nimeltä ”WEDDING”. Lisäksi James Westbrook, joka esiintyy säännöllisesti YouTube-videoissaan. Tämän avioliiton kautta hän sai poikapuolensa nimeltä Taylor, joka myös esiintyy silloin tällöin hänen videoissaan. Hän on latvialaista syntyperää.

6 faktaa James Westbrookista

  1. Hän on hyvin lähellä perhettään.
  2. Hän kosi Tatia ensimmäisen kerran vuonna 2012.
  3. Pariskunta ajatteli aluksi pakenemista, mutta valitsi sitä vastaan.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. James Charles ja Nikki Phillippi olivat läsnä hänen häissään Tatin kanssa.
  6. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kun taas hänen vaimonsa on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found