Claudia Heffner Peltz (Nelson Peltzin aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Claudia Heffner Peltz on entinen malli ja tunnetaan paremmin Nelson Peltzin vaimona. Hän on amerikkalainen miljardööri liikemies ja sijoittaja. Hän on entinen H.J. Heinz Companyn, Mondelēz Internationalin ja Ingersoll Randin johtaja sekä Triangle Industriesin entinen toimitusjohtaja. Lisäksi Claudia Heffner Peltz poseeraa myös useissa maineikkaissa aikakauslehdissä, kampanjoissa ja pääkirjoituksissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Claudia Heffner Peltzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Claudia Heffner Peltz Pituus ja paino

Kuinka pitkä Claudia Heffner on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Claudia Heffner Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Claudia Heffner? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. maaliskuuta 1955. Hän on 65-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Sophie Grégoire-Trudeau (Justin Trudeaun vaimo) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Claudia Heffner PeltzWiki/Bio
Oikea nimiClaudia Heffner Peltz
NimimerkkiClaudia
Kuuluisa As1. Entinen malli

2. Nelson Peltzin vaimo

Ikä65-vuotias
Syntymäpäivä12. maaliskuuta 1955
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetEi mitään
Aviomies/puolisoNelson Peltz
Nettovarallisuusnoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Claudia Heffner aviomies

Kuka on Claudia Heffnerin aviomies? Hän on naimisissa Nelson Peltzin kanssa. Lisäksi Peltz on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänen kolmas vaimonsa on Claudia Heffner, entinen malli, jonka kanssa hänellä on kahdeksan lasta. Hänellä on kaksi lasta ensimmäisestä avioliitostaan. Peltzin lasten joukossa ovat näyttelijät Nicola Peltz ja Will Peltz. Hänen poikansa Brad Peltzin valitsi jääkiekkojoukkue Ottawa Senators. Peltz asuu kotonaan Montsorrelissa Palm Beachissä, Floridassa. Montsorrelin omisti aiemmin Georgia O’Keeffen sisar Anita Young. Vuonna 2015 hän aloitti kiinteistön perusparannus- ja laajennusprojektin. Hän asuu myös Bedfordissa, New Yorkissa.

Lue myös: Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Claudia Heffnerin nettoarvo

Mikä on Claudia Heffnerin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 5 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Claudia Heffner Faktat

  1. Claudia ja hänen miehensä asuvat tällä hetkellä Mountsorrelissa.
  2. Helmikuussa 2014 Forbes listasi Peltzin vuonna 2013 25 eniten ansaitsevan hedge-rahastonhoitajan joukkoon 430 miljoonan dollarin kokonaistuloilla ja sijoittui 16. sijalle.
  3. Forbes-lehden mukaan hänen nettovarallisuus oli 1,51 miljardia dollaria helmikuussa 2017.
  4. Tämä teki hänestä Yhdysvaltain 432. rikkaimman henkilön.
  5. Maaliskuussa 2019 Peltz liittyi kanadalaisen kannabiksen tuottajan Aurora Cannabiksen joukkoon.

Lue myös: Alexa Demie (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found