Lara Trump (Eric Trumpin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Lara Trump on entinen amerikkalainen televisiotuottaja ja presidentti Donald Trumpin kampanjaneuvonantaja. Hänet tunnetaan paremmin liikemies Eric Trumpin vaimona ja Donald Trumpin miniä. Hän on toiminut tuottajana CBS-ohjelmassa Inside Edition ja ollut myös Eric Trump Foundationin hallituksessa. Hän toimi myös TV-uutislehden Inside Editionin tarinakoordinaattorina ja tuottajana vuosina 2012–2016. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkerta ja tutustu Lara Trumpin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lara Trumpin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Lara Trump on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Lara Trumpin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lara Trumpin ikä

Kuinka vanha on Lara Trump? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. lokakuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Wilmingtonissa, NC.

Lara Trumpin perhe

Lara Trumpin isän nimi on Robert Luke Yunaska ja äiti Linda Ann Sykes. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli Kyle Robert Yunaska. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Emsley A. Laney High Schooliin. Myöhemmin hän valmistui cum laude -tutkinnosta viestinnän kandidaatiksi North Carolina State Universitystä ja opiskeli myös French Culinary Institutessa New Yorkissa.

Lara-Trump-perheensä kanssa

Lue myös: Tiffany Trump (Donald Trumpin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lara Trump Wiki

Lara TrumpWiki/Bio
Oikea nimiLara Lea Trump
NimimerkkiLara Trump
Kuuluisa As1. Televisiotuottaja

2. Eric Trumpin vaimo

Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä12. lokakuuta 1982
SyntymäpaikkaWilmington, NC
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1. Eric Luke Trump

2. Carolina

Aviomies/puolisoEric Trump
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Lara Trumpin aviomies

Kuka on Lara Trumpin aviomies? Hän on naimisissa Eric Trumpin kanssa seremoniassa Donald Trumpin Mar-a-Lago-tilalla Palm Beachissä, Floridassa. Pariskunta seurusteli myös kuusi vuotta ennen naimisiinmenoa. 12. syyskuuta 2017 syntyi pariskunnan ensimmäinen lapsi, Eric "Luke" Trump. 19. elokuuta 2019 Lara synnytti Carolina Dorothy Trumpin, pariskunnan toisen lapsen.

Lue myös: Barron Trump (Donald Trump Son) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Lara-Trumpin nettoarvo

Lue myös: Ivana Trump (Donald Trumpin entinen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Lara Trumpin nettoarvo

Kuinka paljon Lara Trumpin nettovarallisuus on? Hän oli Parscalen vanhempi konsultti Trumpin uudelleenvalintakampanjassa vuonna 2020. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Lara Trump Faktat

  1. Lara Trump oli korvike kannolla ja otti laajan neuvonantajan roolin.
  2. Hän kampanjoi myös muslimien vastaisen äärioikeistolaisen salaliittoteoreetikon Laura Loomerin kanssa.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän rakastaa matkustamista.
  5. Punainen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Hank Siemers (Melania Trump Boyfriend) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttöystävä, Faktat

Uusimmat viestit