Trisha Paytas (malli) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo: 10 faktaa hänestä

Trisha Paytas on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus, YouTuber, verkkokameramalli, kirjailija ja laulaja. Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan kolmevuotias. Vuonna 2006 hän muutti Los Angelesiin jatkaakseen näyttelemistä valmistumisensa jälkeisenä päivänä. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Trisha Paytasin iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, poikaystävästä ja tiedä hänestä lisää.

Trisha Paytas Ikä

Kuinka vanha on Trisha Paytas? Hän syntyi 8. toukokuuta 1988 Riversidessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hän on 32-vuotias, kuten vuonna 2020. Hän muutti äitinsä kanssa Illinoisiin. Paytas kasvatettiin Rockfordin ulkopuolella Illinoisissa Freeportin kaupungissa. Vuodesta 1996 vuoteen 2003 hän asui Byronissa. 15-vuotiaana Paytas muutti Kaliforniaan asumaan isänsä ja veljensä kanssa ja ilmoittautui katoliseen verkkokouluohjelmaan. Myöhemmin hän palasi Illinoisiin asumaan äitinsä luona 16-vuotiaana ja kävi lukioa Pecatonicassa. Koulutukseltaan hän valmistui vuonna 2006 Pecatonican lukiosta. Koulussaan hän oli cheerleader ja muutti Los Angelesiin jatkaakseen näyttelemistä valmistumisensa jälkeisenä päivänä.

Trisha Paytas Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Trisha Paytas on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Trisha PaytasWiki/Bio
Oikea nimiTrisha Kay Paytas
NimimerkkiTrisha Paytas
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä8. toukokuuta 1988
SyntymäpaikkaRiverside, Kalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Paino55 kg (121 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväJason Nash (ex-bf)
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa dollaria

10 faktaa Trisha Paytasista

  1. Kuinka paljon Trisha Paytasin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 4 miljoonaa dollaria (USD). Hän ylläpitää ainutlaatuista sisältösivuaan ja veloittaa myös tilauksista.
  2. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.
  3. Hän aloitti uransa tekemällä ammattimaista alusvaatemallinnusta ja työskenteli stripparina ja saattajana elättääkseen itsensä.
  4. Hänen isänsä nimi on Frank ja äiti Lenna.
  5. Kuka on Trisha Paytasin nykyinen poikaystävä? Hänet yhdistettiin romanttisesti toiseen Youtuberiin Jason Nashiin. Kaksikko alkoi seurustella vuonna 2017, myöhemmin helmikuussa 2019 he erosivat.
  6. Hän herätti podcastin The Dish with Trish henkiin tammikuussa 2020.
  7. Hän sanoi kerran: "Minulla on paljon epävarmuutta. Haluan vain ihmisten tuntevan minut ja rakastavan minua, koska minulla ei ole rakkautta. Minulla ei ole kirjaimellisesti nolla ystävää. Joten pidän ihmisten ihailevan minua, mutta minulla ei ole koskaan ollut lahjakkuutta, joka sai ihmiset ihailemaan minua. Joten kokeilisin kaikkea, mutta mikään ei todellakaan toiminut. Mutta rehellisesti sanottuna YouTube oli jumalan lahja. Voisin kirjaimellisesti olla oma itseni, ja ihmiset rakastivat sitä."
  8. Hän ylläpitää YouTube-kanavaansa ja hänellä on valtava fani, joka keräsi vuonna 2012 100 000 tilaajaa ja vuonna 2014 1 000 000 tilaajaa.
  9. Elokuussa 2020 hän on ylittänyt noin 4,88 miljoonaa tilaajaa ja noin 1,7 miljardia katselukertaa koko elinkaaren aikana.
  10. Hän kuuluu roomalaiskatoliseen uskontoon.

Lue myös: Andrea Abeli ​​(malli) Aikuinen Näyttelijä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Syntynyt, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit