Jacob Scipio (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jacob Scipio on englantilainen näyttelijä ja kirjailija Lontoosta. Hän konna Armando Aretas Adil El Arbin ja Bilall Fallahin ohjaamassa toimintakomediassa Bad Boys for Life, pääosissa Will Smith ja Martin Lawrence, vuonna 2020. Scipio oli yksi CPO Productionsin perustajista vuonna 2016. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Jacob Scipion Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, nettovarallisuus, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Jacob Scipio Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jacob Scipio on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Jacob Scipion elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Jacob Scipio? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. tammikuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Scipio opiskeli St. Michael's Church of England Primary Schoolissa Highgatessa, jatkoi sitten opintojaan Fortismere Schoolissa Muswell Hillissä ja suoritti koulutuksensa Essexin yliopistossa, jossa hänelle myönnettiin kandidaatin tutkinto elokuvasta ja kirjallisuudesta.

Jacob ScipioWiki/Bio
Oikea nimiJacob Muntaz Scipio
NimimerkkiJacob Scipio
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä10. tammikuuta 1993
SyntymäpaikkaIslington, Lontoo, Englanti
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jacob Scipio tyttöystävä

Kuka on Jacob Scipion tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Jacob Scipion ura ja nettoarvo

Mikä on Jacob Scipion nettovarallisuus? Hän aloitti näyttelijän uran, kun hän sai ensimmäisen roolinsa 9 kuukauden ikäisenä Screen One -sarjan jaksossa. Vuonna 2013 hän näytteli "Tyler Blaine" -roolia menestyneen BBC Three -komedian Some Girls toisessa sarjassa. Tammikuussa 2020 Scipio näytteli pääroolia Armando Aretasta elokuvassa Bad Boys for Life. Scipion tuleviin projekteihin kuuluu Last Looks ja Without Remorse. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jacob Scipiosta

  1. Koko opintojensa ajan hän jatkoi näyttelemistä.
  2. Hän näytteli useissa päärooleissa televisiossa, elokuvissa ja teatterissa, mukaan lukien Channel 4 -sovituksessa Zadie Smithin valkoiset hampaat, jossa hän oli 10-vuotias.
  3. Hän näytteli kaksoisveljesten "Millat" ja "Magid" rooleja.
  4. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa.
  5. Vuonna 1994 hän teki tv-debyyttinsä 9 kuukauden ikäisenä sarjassa Screen One.
  6. Hän ansaitsi elokuvan ja kirjallisuuden BFA-tutkinnon Essexin yliopistosta.
  7. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  8. Hän jatkoi näyttelemistä esiintyen Rodgersin ja Hammersteinin elokuvassa The King and I "Prince Chulalongkornina" Elaine Paigea vastapäätä Lontoon Palladiumissa.
  9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  10. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Keith Powers (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found