Charlotte Corney (Chris Packhamin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Charlotte Corney on kuuluisa persoona ja Isle of Wightin eläintarhan omistaja. Hänet tunnetaan hyvin Chris Packhamin rakastajana. Hän on englantilainen luonnontieteilijä, luontokuvaaja, televisiojuontaja ja kirjailija, joka tunnetaan parhaiten televisiotyöstään, mukaan lukien CBBC:n lasten luontosarja The Really Wild Show vuosina 1986–1995. Muuten hän ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu Charlotte Corneyn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Charlotte Corneyn ikä

Kuinka vanha on Charlotte Corney? Hän on syntynyt vuonna 1976. Hän on 44-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Charlotte Corney Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Charlotte Corney? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Charlotte Corneyn kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Deborah R. Nelson-Mathers (Eminemin äiti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, lapset, tosiasiat

Charlotte Corney Wiki

Charlotte CorneyWiki/Bio
Oikea nimiCharlotte Corney
NimimerkkiCharlotte
Kuuluisa As1. Saaren omistaja

Wight Zoo

2. Chris Packhamin rakastaja

Ikä44-vuotias
Syntymäpäivä1976
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväChris Packham
LapsetMegan McCubbin
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Charlotte Corneyn poikaystävä

Kuka on Charlotte Corneyn poikaystävä? Yli kymmenen vuoden ajan Charlotte on ollut suhteessa Chris Packhamin kanssa. Vaikka pari asuu erillään. Lisäksi Charlotte on myös siunannut tyttärellä nimeltä Megan McCubbin, joka on 24-vuotias.

Lue myös: Erika Treffit (Chris Webberin puoliso) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Charlotte Corneyn nettoarvo

Kuinka paljon Charlotte Corneyn nettovarallisuus on? Hän on innokas rakastaja ja myös Isle of Wightin eläintarhan, joka tunnettiin aiemmin nimellä Sandown Zoo, omistaja. Se on pyhäkkö entisessä Sandownin linnakkeessa Sandownin rannikolla Isle of Wightissa. Eläintarha oli yksityisomistuksessa, mutta siitä tuli hyväntekeväisyyssäätiö vuonna 2017. Kokoelma keskittyy pääasiassa isoihin kissoihin ja Madagascan eläimiin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD).

Charlotte Corneyn faktat

  1. Charlotte Corneyn poikaystävä Packham vietti varhaislapsuutensa Hampshiressa ja luonnonhistoria oli hänen tärkein intohimonsa.
  2. Hän on muotisuunnittelijan Jenny Packhamin vanhempi veli.
  3. Charlotte on hyvin lähellä poikaystäväänsä ja tytärtään.
  4. Hän on runsas lemmikkiystävä.
  5. Chris Packhamilla on tytärpuolipuoli, eläintieteilijä Megan McCubbin, joka on esiintynyt hänen kanssaan Springwatchissa.

Lue myös: Amanda Marcum (Andy Enfieldin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found