Shannon Abloh (Virgil Ablohin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Shannon Abloh tunnetaan paremmin tunnetun amerikkalaisen ammattisuunnittelijan, yrittäjän ja DJ Virgil Ablohin kuuluisana vaimona. Lisäksi Abloh, joka työskenteli myös Chicagon katumuotilla, astui kansainvälisen muodin maailmaan harjoittelemalla Fendissä vuonna 2009 räppäri Kanye Westin rinnalla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Shannon Ablohin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Shannon Abloh Aviomies ja lapset

Kenen kanssa Shannon Abloh on naimisissa? Hän on naimisissa DJ Virgil Ablohin kanssa. He menivät naimisiin vuonna 2009. Pari tapasi toisensa lukioaikana. He seurustelivat lähes 10 vuotta ennen avioliittoa. Häät pidettiin Four Seasonsissa Chicagossa. Hän asuu Chicagossa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Shannon Abloh Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Shannon Abloh on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Shannon Abloh Age

Kuinka vanha on Shannon Abloh? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on noin 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Lue myös: Kerri Browitt Caviezel (Jim Caviezelin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Shannon AblohWiki/Bio
Oikea nimiShannon Abloh
NimimerkkiShannon
Kuuluisa AsDJ Virgil Ablohin vaimo
Ikä38-vuotias
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset2
Vaimo/puolisoVirgil Abloh
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Shannon Abloh Net Worth

Mikä on Shannon Ablohin nettovarallisuus? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Neilia Hunter (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Ikä, Pituus, Aviomies, Tytär, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Shannon Ablohin ura

Shannon Abloh työskentelee Monsterilla yrityksen ohjelmapäällikkönä. Hän työskenteli Yahoolla mediasuunnittelijana ja asiakaspäällikkönä. Tämän lisäksi hän työskenteli myös myyntijohtajana vuosina 2004–2006.

Shannon Ablohin tosiasiat

  1. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Vuonna 2020 hänen miehensä Abloh perusti Virgil Abloh™️ "postmodernin" stipendirahaston. Abloh keräsi miljoona dollaria stipendejä varten, joita Fashion Scholarship Fund hallinnoi mustien opiskelijoiden auttamiseksi.
  4. Abloh oli myös ehdolla vuoden 2019 miesten vaatteiden suunnittelijaksi.
  5. Kesäkuussa 2020 Abloh suunnitteli alkuperäisen kannen Pop Smoke -albumille Shoot for the Stars, Aim for the Moon.

Lue myös: Viviana Ortiz (JJ Barean vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found