Milana Vayntrub (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Milana Vayntrub on Uzbekistanissa syntynyt amerikkalainen näyttelijä, koomikko ja aktivisti. Hänet mainostettiin tähteeksi esiintyessään AT&T:n televisiomainoksissa myyjä Lily Adamsina vuosina 2013–2016 ja uudelleen vuonna 2020. Hän on myös kuuluisa LivePrudeGirls YouTube-kanavastaan ​​ja roolistaan ​​CollegeHumor Originals -verkkosarjassa. Tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, mutkaisia ​​ja kiehtovia kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Milana Vayntrubin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Milana Vayntrub Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Milana Vayntrub? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Milana Vayntrub Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Milana Vayntrub? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. maaliskuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hänellä on Uzbekistanin kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Tashkentissa, Uzbekistanissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui hetken Beverly Hills High Schooliin, mutta keskeytti opinnot toisen vuoden jälkeen ja sai GED:n.

Milana Vayntrub kehon mittaukset

Milana Vayntrubin vartalon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Milana VayntrubWiki/Bio
Oikea nimiMilana Aleksandrovna Vayntrub
NimimerkkiMilana Vayntrub
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä8. maaliskuuta 1987
SyntymäpaikkaTashkent, Uzbekistan
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusUzbekistan
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria

Milana Vayntrub poikaystävä

Kuka on Milana Vayntrubin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Milana Vayntrubin nettoarvo

Mikä on Milana Vayntrubin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Catherine Oxenberg (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, tytär, nettoarvo, tosiasiat

Milana Vayntrubin ura

Vayntrub ja Stevie Nelson aloittivat yhdessä YouTube-komediakanavan Live Prude Girls. Live Prude Girls esiintyi NewMediaRockstarsin 100 parhaan kanavan lähtölaskentassa sijalla 93. Huhtikuussa 2020 Comedy Centralin YouTube-kanava julkaisi kolme sketsiä, joissa pääosissa ovat Vayntrub ja Akilah Hughes osana uutta digitaalista sketsisarjaa nimeltä Making Fun With. Akilah ja Milana.

Milana Vayntrub Faktat

 1. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 6. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 7. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 9. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 10. Sininen on hänen lempivärinsä.
 11. Hän perusti #CantDoNothing-nimisen verkkosivuston ja sosiaalisen median liikkeen korostaakseen Euroopan siirtolaiskriisiä.
 12. Hän myös esitti Tina Shukshinia Yahoo! Näytössarja Other Space vuonna 2015.

Lue myös: Gillian Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found