Jason Schanne (Bruno Tonioli Partner) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jason Schanne tunnetaan paremmin Bruno Toniolin kumppanina. Hän on italialainen koreografi, tanssisali- ja latinalaistanssija sekä tv-persoona. Hän ansaitsee 200 000–249 000 puntaa BBC:n avustajana. Lisäksi Jason Schanne on avoimesti homo. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jason Schannen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, seksuaalisuudesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jason Schannen ikä

Kuinka vanha on Jason Schanne? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Jason Schanne Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jason Schanne? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Lue myös: Ron Fisico (Trish Stratus Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Jason Schanne Wiki

Jason SchanneWiki/Bio
Oikea nimiJason Schanne
NimimerkkiJason
Kuuluisa AsBruno Toniolin yhteistyökumppani
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusHomo
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetNA
PoikaystäväBruno Tonioli (sulhas)
Aviomies/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 8 miljoonaa dollaria (USD)

Jason Schannen poikaystävä

Kuka on Jason Schannen kumppani? Hän on kihloissa kumppaninsa Bruno Toniolin kanssa. Pari aloitti seurustelun vuonna 2010. Tonioli on homo ja on puhunut nuoruudessaan joutuneesta homofobisesta kiusaamisesta.

Lue myös: Kris Brkljac (Stana Katicin aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Jason Schanne Net Worth

Kuinka paljon on Jason Schannen nettovarallisuus? Yrittäjäura on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8 miljoonaa dollaria (USD).

Jason Schannen perhe

Jason Schannen isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Jason Schannen tosiasiat

  1. Jason Schannen kumppani Tonioli puhuu sujuvasti viittä kieltä, kuten italiaa, englantia, portugalia, espanjaa ja ranskaa.
  2. Hän on asunut Lontoossa vuodesta 1975.
  3. Vuonna 2009 Rolling Stone -lehti sanoi, että Tonioli oli "voittanut Amerikan sydämen homo-italialais-maniakkisuullaan".
  4. Jason Schanne on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on aktiivinen, ei niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  6. Tällä hetkellä Jason Schannella ei ole Instagram- tai Facebook-tiliä.

Lue myös: Erika Treffit (Chris Webberin puoliso) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found