Elle Brooke (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elle Brook on tunnettu brittiläinen näyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen AV-alalla. Tämän lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on Instagram-tilillään yli 5 K seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Elle Brooken Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Elle Brooke Age

Kuinka vanha on Elle Brooke? Hän syntyi 3. tammikuuta 1981 Yorkshiressä, Englannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hän on 40-vuotias. Hän on brittiläinen ja kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään.

Elle Brooke Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Elle Brooke on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Elle Brooken kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-42 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Elle-Brooke-ikä

Lue myös: Riley Reid (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettoarvo, Faktat

Elle Brooke Wiki

Elle BrookeWiki/Bio
Oikea nimiElle Brooke
NimimerkkiElle
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä40-vuotias
Syntymäpäivä3. tammikuuta 1981
SyntymäpaikkaYorkshire, Englanti,

Yhdistynyt kuningaskunta

Syntymämerkkibrittiläinen
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Elle Brooken poikaystävä

Kuka on Elle Brooken poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän ei ole myöskään antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään.

Elle-Brooke-faktoja

Lue myös: Eva Elfie (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elle Brooke Net Worth

Kuinka paljon Elle Brooken nettovarallisuus on? Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Elle Brooken tosiasiat

  1. Elle Brooke on näyttelijä, joka tunnetaan työstään Av-teollisuudessa.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Monica Ruiz (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found