Raj Patel (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Raj Patel on brittiläinen intiaaniamerikkalainen akateeminen koominen amerikkalainen kommentaattori YouTuberina, striimaajana, toimittajana, aktivistina ja kirjailijana. Hänet tunnetaan laulustaan, räppistään ja puheistaan. Yksi hänen tunnetuimmista puheistaan ​​on sotapuhe puhtaan klaanin EoP kanssa, jonka FI sulki 15.5.2015. Hän on asunut ja työskennellyt pitkiä aikoja Zimbabwessa, Etelä-Afrikassa ja Yhdysvalloissa. Häntä on kutsuttu "sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kirjoittamisen rocktähdeksi". Viritä elämäkerta ja tutki lisää Raj Patelin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Raj Patel Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Raj Patel? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 138 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Raj Patel Ikä

Kuinka vanha on Raj Patel? Hän on syntynyt vuonna 1972. Hän on 48-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Lontoossa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Raj Patelin vaimo

Kuka on Raj Patelin vaimo? Hän ei ole vielä naimisissa ja tällä hetkellä hän on sinkku. Lisäksi hän ei ole antanut mitään näkemyksiä deittailuelämästään.

Lue myös: Joss Fong (Journalisti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Raj PatelWiki/Bio
Oikea nimiRajeev Raj Patel
NimimerkkiRaj Patel
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä48-vuotias
Syntymäpäivä1972
SyntymäpaikkaLontoo
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 68 kg (138 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-39 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetNA
VaimoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Raj Patel Net Worth

Mikä on Raj Patelin nettovarallisuus? Patel on kouluttaja ja akateemikko. Hän on kirjoittanut artikkeleita ja kirjoja. Patel oli yksi monista vuoden 1999 mielenosoitusten järjestäjistä Seattlessa, Washingtonissa. Vuonna 2007 hänet kutsuttiin pitämään pääpuhe Abahlalin yliopiston baseMjondolon valmistujaistilaisuuteen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD).

Lue myös: Stacey Dooley (Journalisti) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Raj Patelin ura

Raj Patel on ollut vieraileva tutkija Yalen yliopistossa, Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä ja Texasin yliopistossa Austinissa. Patel on listattu tutkimusprofessoriksi Texasin yliopiston LBJ School of Public Affairs -koulussa Austinissa. Hän esiintyy dokumenttielokuvassa A Place at the Table, joka avattiin Yhdysvalloissa 1. maaliskuuta 2013.

Raj Patel Faktat

  1. Mugaben hallinto eväsi Raj Patelilta viisumin pidentämisen hänen poliittisen osallistumisensa vuoksi demokratialiikkeeseen.
  2. Hän on yhdistetty ruokatyönsä kautta Via Campesina -liikkeeseen ja kaupunkien köyhyyttä ja vastarintaa koskevan työnsä kautta Abahlali baseMjondoloon.
  3. Osana akateemista koulutustaan ​​Patel työskenteli Maailmanpankissa, Maailman kauppajärjestössä ja Yhdistyneissä Kansakunnissa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Häntä on kutsuttu "sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kirjoittamisen rocktähdeksi".

Lue myös: Aishah Hasnie (toimittaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Uskonto, Ura, Faktat

Uusimmat viestit