Sipuli (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mikä on Onisionin oikea nimi? Hänen oikea nimensä on James Jackson. Hän on amerikkalainen viihdyttäjä, YouTuber, muusikko ja kirjailija. Hän mainostettiin tähdeksi videossaan "I'm a Banana". Hänellä on miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan. Hän on esiintynyt useissa televisioverkoissa, kuten MTV, Comedy Central, ABC, Animal Planet ja Fox News. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Onisionin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä olevista faktoista!

Sipulin korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Onision?Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Sipulin ikä

Kuinka vanha Onision on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. marraskuuta 1985. Tällä hetkellä hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Washingtonissa.

SipuliWiki/Bio
Oikea nimiJames Jackson
NimimerkkiSipuli
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä11. marraskuuta 1985
SyntymäpaikkaWashington
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväShiloh
Vaimo / puolisoLaineybot
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Sipulin vaimo

Kuka on Onisionin tyttöystävä? Hän on naimisissa Laineybotin kanssa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli poplaulaja Shilohin kanssa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Sipuli Ura & Net Worth

Mikä on Onisionin nettoarvo? Hänen ensisijainen YouTube-kanavansa "Onision" sisältää luonnoksia ja satiirisia leikkeitä. Hänen verkkosisältönsä on herättänyt kiistaa ja kritiikkiä verkkomedian ja katsojien keskuudessa. Lisäksi hän on saanut yli 2 miljoonaa tilaajaa ja yli 330 miljoonaa videon katselukertaa. Hänen toissijainen kanavansa "UhOhBro" on saanut vajaat 2 miljoonaa tilaajaa ja yli 370 miljoonaa videon katselukertaa. hänen vlogikanavansa OnisionSpeaks on saanut yli 1,6 miljoonaa tilaajaa ja yli 550 miljoonaa videon katselukertaa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 5 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa sipulista

  1. Teinivuosinaan Jackson sävelsi musiikkia ja työskenteli web- ja graafisen suunnittelun parissa.
  2. "Banana Song" on hänen katsotuin videonsa; huhtikuuhun 2020 mennessä se on kerännyt yli 80 miljoonaa katselukertaa.
  3. Jackson sanoo, että hänen äitinsä "haki avioeroa, kun oli käynyt selväksi, että hänen isänsä oli lapsipetoeläin".
  4. Jacksonin kamerassa ja kameran ulkopuolella tapahtuva toiminta on saanut kritiikkiä verkkomedialta sekä muilta verkkosisällöntuottajilta.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Yalitza Aparicio (romanäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found