Kamala Harris (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Puoliso, Perhe, Ura, Faktat

Kamala Harris on yhdysvaltalainen poliitikko ja asianajaja, joka on toiminut Yhdysvaltain nuorempana senaattorina Kaliforniasta vuodesta 2017. Hänestä tuli ensimmäinen nainen, afroamerikkalainen ja aasialainen amerikkalainen, joka toimi Kalifornian oikeusministerin virassa vuonna 2011. Aiemmin hän oli San Franciscon piirisyyttäjä, jossa hän auttoi luomaan erityisen viharikosten yksikön. Hän on demokraattien oletettu varapresidenttiehdokas vuoden 2020 vaaleissa. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Kamala Harrisin iästä, pituudesta, painosta, urasta, nettovarallisuudesta, aviomiehestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kamala Harrisin pituus ja paino

Kuinka pitkä Kamala Harris on? Hän seisoo 5 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,57 metrin tai 157 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Kamala HarrisWiki/Bio
Oikea nimiKamala Devi Harris
NimimerkkiKamala Harris
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä55-vuotias
Syntymäpäivä20. lokakuuta 1964
SyntymäpaikkaOakland, Kalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Paino60 kg (132 lbs)
Kuvatilastot34-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
puolisoDouglas Emhoff
NettovarallisuusNoin 5,8 miljoonaa dollaria (USD)

Kamala Harrisin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon on Kamala Harrisin nettovarallisuus? Hän toimi entisen varapresidentti Joe Bidenin ehdokkaana vuoden 2020 vaaleissa 11. elokuuta 2020. Hän on ensimmäinen afroamerikkalainen, ensimmäinen aasialaisamerikkalainen ja kolmas naispuolinen varapresidenttiehdokas suurpuolueen lipulla Geraldine Ferraron jälkeen. vuonna 1984 ja Sarah Palin vuonna 2008. Vuonna 2020 Harrisin ja hänen miehensä nettovarallisuuden arvioitiin olevan 5,8 miljoonaa dollaria.

Kamala Harrisin puoliso

Hän on ollut naimisissa Douglas Emhoffin kanssa vuodesta 2014. He menivät naimisiin 22. elokuuta 2014 Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Tällä hetkellä hän asuu puolisonsa kanssa Oaklandissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Kamala Harrisin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Kamala Harris? Hänen syntymäpäivänsä on 20. lokakuuta 1964. Hän on 55-vuotias, kuten vuonna 2020. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Shyamala Gopalan. Hänen isänsä nimi on Donald J. Harris. Koulutukseltaan hän on Stanfordin yliopiston taloustieteen emeritusprofessori, joka muutti brittiläiseltä Jamaikalta vuonna 1961 taloustieteen jatko-opintoihin UC Berkeleyssä.

Lue myös: Mike Dunleavy (Alaskan kuvernööri) Bio, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Puoliso, Ura, Faktat

Faktaa Kamala Harrisista

  • Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli seitsemänvuotias.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  • Hän on San Franciscon kolmannen baptistikirkon jäsen, joka on Yhdysvaltain amerikkalaisten baptistikirkkojen seurakunta.
  • Hänen veljentytär Meena Harris on Phenomenal Women Action Campaignin perustaja.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Vapaa-ajallaan hän tykkää katsoa tv-sarjoja ja lukea fiktiivisiä uutisia.

Lue myös: Andy Beshear (Kentuckyn kuvernööri) elämäkerta, ikä, nettovarallisuus, pituus, paino, vaimo, lapset, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit