Wengie (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Wengie on tunnettu kiinalainen vloggaaja ja kauneusguru, josta on tullut YouTube-sensaatio kanavillaan Wengie's Life, ReactiCorns, Wengie Music ja KittyCornWengie – joissa hän julkaisee videoita yksinkertaisista elämänmurroista, tee-se-itse, askarteluideoista, hauskoista kokeiluista. , temppuja ja kepposia! Vaikka hän nuorena tytönä halusi tulla näyttödiivaksi tai psykiatriksi, kohtalolla oli hänelle jotain muuta ja vähitellen hän veti puoleensa toimittajaksi ja viihdejuontajaksi. Nämä videot on suunnattu ensisijaisesti nuorille aikuisille ja teini-ikäisille, ja ne sisältävät opetusohjelmia jokapäiväisestä elämästä ja opetusohjelmia. Tämän nuoren diivan saavutukset YouTube-viihdyttäjänä ovat kauaskantoisia. Tähän mennessä hänen YouTube-kanavansa on kerännyt yli 14 miljoonaa tilaajaa. Hän on saavuttanut useita saavutuksia, mukaan lukien hänet on merkitty yhdeksi YouTuben nopeimmin kasvavista tähdistä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Wengien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Wengien korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Wengie on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän rakastaa hiusten värjäystä eri hiusväreillä. Mitkä ovat Wengien kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Wengien ikä

Kuinka vanha Wengie on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. tammikuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hänellä on Kiinan kansalaisuus ja hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Guangzhoussa, Kiinassa.

Lue myös: SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Wengie Wiki

WengieWiki/Bio
Oikea nimiWendy Ayche
NimimerkkiWengie
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä7. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaGuangzhou, Kiina
SyntymämerkkiKauris
KansallisuusKiinalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväMaxmello
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Wengien perhe

Wengien isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänen syntymänimensä on Wendy Ayche ja hänen kiinalainen nimensä on Wen-Jie. Hänen nuorempi veljensä Jim syntyi hänen ollessaan lukion viimeisiä vuosia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Wengien poikaystävä

Kuka on Wengien poikaystävä? Hän on kihloissa pitkäaikaisen kumppaninsa Maxin kanssa. Hänet tunnetaan YouTuben kauneus- ja elämäntapasensaatio Wengien kumppanina. Elokuussa 2015 hänen kihlauksestaan ​​ilmoitettiin hänen Instagram-tilillään.

Wengien nettoarvo

Mikä on Wengien nettovarallisuus? Kauneus- ja muotivideoiden lisäksi hän lataa What's In My… -videoita, joissa hän jakaa katsojilleen ja faneilleen asioita, joista on tullut hänen elämänsä monimutkaisia ​​osia, joita ilman hän ei voi elää. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Garrett Watts (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Wengien ura

Wengie lataa yksinkertaisia ​​Life Hacks, DIYS, askarteluideoita, hauskoja kokeita, temppuja ja kepposia! Hän tekee myös aamu- ja iltarutiineja, hiusohjeita, ruokavalio- ja kuntoiluvinkkejä, look-kirjoja ja muotivideoita, ihonhoito-opasteita ja vinkkejä sekä kaikkea, mikä auttaa sinua parantamaan, motivoimaan ja yksinkertaistamaan elämääsi, koska hän rakastaa kokeilla uusia asioita ja auttaa sinua. kaikki tekevät oikeita päätöksiä. Hän haluaa tämän kanavan inspiroivan sinua olemaan kuka tahansa. Hän on kiinalainen australialainen, jolla on ihana perhe verkossa. Hän lataa videoita joka viikko.

Wengien faktoja

  1. Wengie julkaisee omalla kanavallaan videoita, jotka liittyvät matkailuun, elämäntyyliin, muotiin, kauneuteen ja elämänkokemuksiin.
  2. Hän näyttää luovan puolensa DIY-projektivideoiden kautta.
  3. Vlogeissaan hän levittää tietoisuutta terveellisestä elämäntavasta ja vegaaniruokavaliosta.
  4. Wengie, joka on yhtä suosittu Instagramissa ja Twitterissä, omistaa myös kauppatavarasivun.
  5. Hänen intohimonsa valokuvaukseen näkyy hyvin hänen valokuvausprofiilissaan.

Lue myös: Nina Gray (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit