Kaylee Ricciardi (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kaylee Ricciardi on amerikkalainen malli ja sosiaalisen median persoona. Hän on tunnettu mallintaidoistaan. Häntä ovat edustaneet Newmark-mallit. Hän on ollut esillä The Guy Societyn ja Acquiring Manin verkkosivuilla. Sen lisäksi, että Kaylee on yksi kuumimmista vartaloista, hän on vastustamattoman viehättävä. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kaylee Ricciardin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kaylee Ricciardin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kaylee Ricciardi on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Kaylee Ricciardin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC.

Kaylee Ricciardin ikä

Kuinka vanha on Kaylee Ricciardi? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. marraskuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Bostonissa, MA.

Kaylee Ricciardin poikaystävä

Kuka on Kaylee Ricciardin poikaystävä? Kuuma ja upea malli Kaylee Ricciardi ei ole romanttisesti sidoksissa kenenkään kanssa ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Kaylee-Ricciardi-poikaystävä

Lue myös: Maeva Marshall (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Kaylee Ricciardi Wiki

Kaylee RicciardiWiki/Bio
Oikea nimiKaylee Ricciardi
NimimerkkiKaylee
Kuuluisa AsMalli
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä14. marraskuuta 1989
SyntymäpaikkaBoston, MA
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Kaylee Ricciardin perhe

Kaylee Ricciardin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hän on kotoisin Bostonista, Massachusettsista. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Kaylee-Ricciardi-nettoarvo

Lue myös: Paris Roxanne (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kaylee Ricciardin nettoarvo

Kuinka paljon Kaylee Ricciardin nettovarallisuus on? Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta. Hän työskentelee kuitenkin todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää joka päivä noin 2 tuntia kehonsa kiinteyttämiseen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Kaylee Ricciardin tosiasiat

  1. Kaylee Ricciardi on kerännyt Instagramissa yli 120 000 seuraajaa.
  2. Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi.
  3. Hän opiskeli psykologiaa ja neurotieteitä Colorado Boulderin yliopistossa.
  4. Mitä tulee ruokavalioonsa, Kaylee välttää leipää, punaista lihaa ja pikaruokaa.
  5. Hän pitää mieluummin päivittäisen annoksen tuoreita vihanneksia ja hedelmiä kaikilla aterioillaan ja pysyy erossa sokerista ja alkoholista.
  6. Hän juo runsaasti vettä pitääkseen itsensä kosteutettuna ja pitää sitä erinomaisena ihonhoitorutiinina.

Lue myös: Lisa Ramos (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit