Margarida Corceiro (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Faktat

Margarida Corceiro on portugalilainen malli. Hän mainostettiin tähteydelle Central Models -toimiston edustajana. Hänen moitteeton muodin tajunsa ei ole vain houkutellut, vaan myös vaikuttanut hänen nettovarallisuuteensa. Siitä on myös tullut peili monille teini-ikäisille tytöille, erityisesti muotiasioissa. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän jakaa mallikuvansa ja -sisältönsä Instagramin kautta yli 800 000 seuraajalleen. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Margarida Corceiron Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Margarida Corceiro Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Margarida Corceiro? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 160 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. hän innostaa usein hänen fanejaan jakamalla hänen mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Margarida Corceiro Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha on Margarida Corceiro? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. lokakuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Portugalin kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Portugalissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Margarida-Corceiro-korkeus

Lue myös: Daphne Joy (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Suhde, Poika, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Paino, Faktat

Margarida Corceiro Wiki

Margarida CorceiroWiki/Bio
Oikea nimiMargarida Corceiro
NimimerkkiMargarida
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä26. lokakuuta 2002
SyntymäpaikkaPortugali
SyntymämerkkiSkorpioni
KansallisuusPortugalin kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 59 kg (160 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväJoão Félix
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Margarida Corceiro Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Margarida Corceiron poikaystävä? Hän oli suhteessa jalkapallotähti João Félixin kanssa vuonna 2019. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Margarida Corceiron ura ja nettovarallisuus

Mikä on Margarida Corceiron nettovarallisuus? Hyvämaineiset mainostoimistot ja brändit ovat kääntyneet Margarida Corceiron puoleen, kun hän oli koristellut Instagram-tiliään söpöillä ja mukaansatempaavilla kuvilla. Myös hänen seuraajamääränsä Instagramissa on kasvanut. Kaikki nämä ovat lisänneet hänen nykyistä nettovarallisuuttaan. Nettovarallisuuden kasvu johtuu siitä, että nuori malli tekee erilaisia ​​merkintöjä. Lahjakas malli on siis tuleva malli, joka on vielä tekemättä enemmän urallaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Margarida-Corceiro-faktoja

Lue myös: Sarah Russi (malli) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, treffit, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Margarida Corceiron tosiasiat

  1. Margarida Corceiro yrittää aina tarjota jotain uutta yleisölleen ja rakastaa olla aina pelin huipulla.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hänellä on iskevä, kurvikas ja kiertelevä figuuri.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Nicolette Shea (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit