Lia Jakubowski (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lia Jakubowskin nousu kuuluisuuteen on johtunut pääasiassa hänen tanssivideoistaan, ja huolimatta siitä, että hän on viime aikoina kohdannut paljon vastareaktiota sovelluksen kiinalaisen alkuperän vuoksi turvallisuussyistä, se korostaa Tik-Tokin syntyneen suosion jatkumista nuorten keskuudessa. 16-vuotias on saanut ennennäkemättömän nousun videonjakosovelluksessa ja on paljon muita tuotteliaampia julkkiksia edellä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lia Jakubowskin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lia Jakubowski Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Lia Jakubowski on? TikTok Star Lia seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,52 metrin tai 152 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 113 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 30 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Lia Jakubowski Ikä

Kuinka vanha on Lia Jakubowski? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. huhtikuuta 2004. Hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Maya, joka on esiintynyt hänen TikTok-tilillään. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jaden Hossler (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Lia JakubowskiWiki/Bio
Oikea nimiLia Jakubowski
NimimerkkiLia
Kuuluisa AsTikTok Star, sosiaalisen median tähti
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. huhtikuuta 2004
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,52 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 53 kg (113 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Lia Jakubowskin poikaystävä

Kuka on Lia Jakubowskin poikaystävä? Internet-julkkis, jonka videot ovat uskomattoman suosittuja Tik-Tokissa ja on miljoonilla edellä monia julkkiksia, Youtubereita ja sosiaalisen median vaikuttajia. Lisäksi hän on sinkku eikä ole antanut mitään oivalluksia. Tällä hetkellä hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Tyler Ashton Zaryki (TikTok Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lia Jakubowskin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Lia Jakubowskin nettovarallisuus? Pääosin nuorille ympäri Yhdysvaltoja palveleva Lian raju nousu sovelluksessa on myös vaikuttanut siihen, että teini allekirjoitti ensimmäisen elokuvansa ja on saavuttanut paljon enemmän. Itse asiassa hänen yhteistyönsä useiden muotimerkkien kanssa ovat muutamia harvoja virstanpylväitä, jotka Tik-Tok-tähti on onnistunut saavuttamaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD).

Lia Jakubowski Faktat

  1. Lia Jakubowski on myös esiintynyt tai jakanut lavalla useiden Hollywood-julkkisten kanssa.
  2. Hän on myös haaroittunut muihin sosiaalisen median alustoihin, kuten Youtubeen, jossa hän kokeilee perinteisiä YouTube-formaatteja.
  3. Yhdessä hänen tykätyimmistä TikTok-videoistaan ​​hän ja kaksi ystävää tanssivat Omarionin kappaleen "Post to Be" tahdissa.
  4. Hänellä on Instagram-tilinsä alla kunnollinen fani.
  5. Hän julkaisi ensimmäisen TikTok-videonsa syyskuussa 2020.

Lue myös: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit