Sarah Keith-Lucas (meteorologi) Wiki, Bio, Suhde, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Palkka, Perhe, Faktat

Sarah Keith-Lucas on englantilainen meteorologi ja BBC One -kanavan säätiedottaja. Säätoimittaja Sarah Keith-Lucas on kerännyt samanlaista arvostusta kaikilta sää- ja fitnessfanaatikoilta ympäri maailmaa innostuneella sääraportoinnilla ja osallistumisellaan siihen. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sarah Keith-Lucasin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, suhteeseen, treffeille, poikaystävään, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, palkkaan, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sarah Keith-Lucas Ikä

Kuinka vanha on Sarah Keith-Lucas? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. helmikuuta 1982. Hän on 39-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Hastingsissa, East Sussexissa.

Sarah Keith-Lucas Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Sarah Keith-Lucas? Ruskeatukkainen ja pähkinänruskasilmäinen kaunotar on fitness-fanaatikko. Hän rakastaa tanssia ja se on yksi hänen suosikkiliikuntamuodoistaan. Hänellä on hoikka ja urheilullinen kroppa ja hänen vatsalihaksensa näkyvät hyvin hänen intensiivisen harjoittelunsa ansiosta. Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Don Lemon (Journalisti) Wiki, Bio, Palkka, Nettovarallisuus, Sulhas, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Pituus, Paino, Faktat

Sarah Keith-Lucas Wiki

Sarah Keith-LucasWiki/Bio
Oikea nimiSarah Dorothy Keith-Lucas
NimimerkkiSarah Keith-Lucas
Kuuluisa AsMeteorologi ja BBC:n säätiedottaja
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä12 päivänä helmikuuta 1982
SyntymäpaikkaHastings, East Sussex
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 80 000 dollaria (USD)

Sarah Keith-Lucas Treffit ja suhde

Kuka on Sarah Keith-Lucasin poikaystävä? Hän näyttää olevan hyvin yksityinen ja pidättyvä ihminen, koska hänen suhteistaan ​​ja sotkuistaan ​​ei löydy mitään mistään. Mutta sen jälkeen miehestä ei ole koskaan tehty mainintaa, mikä saa meidät ihmettelemään hänen rakkauselämäänsä. Koska mitään ei tiedetä, voidaan olettaa, että hän on sinkku.

Lue myös: Stacey Dooley (Journalisti) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Sarah Keith-Lucasin palkka ja nettovarallisuus

Mikä on Sarah Keith-Lucasin nettovarallisuus? Lähteiden mukaan Sarah Keith-Lucasin työntekijän keskipalkka on yli 80 000 dollaria ja voidaan olettaa, että hän ansaitsee taitojaan ja suosiotaan huomioiden keskimääräistä enemmän.

Sarah Keith-Lucas Bio, Early Life & Family

Sarah Keith-Lucasin isän nimi on Christopher Leslie Keith-Lucas (syntynyt 1949) ja äidin nimi on Claire Forrester. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hänen toinen nimensä tulee hänen isoäitinsä Dorothy de Bauduy Robertsonista. Koulutuksensa mukaan hän opiskeli maantiedettä Durhamin yliopistossa (Collingwood College).

Sarah Keith-Lucas Faktat

  1. Sarah Keith-Lucas liittyi Met Officeen vuonna 2007 ja alkoi esittää ennusteita BBC Weatherille vuonna 2008.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten rakastaja.
  3. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hän on tehnyt viiden päivän sääennusteen BBC One -sarjassa Countryfile.

Lue myös: Aishah Hasnie (toimittaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Uskonto, Ura, Faktat

Uusimmat viestit