Mrunal Panchal (TikToker) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mrunal Panchal on intialainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen ainutlaatuisesta muotitajuistaan, meikistään, duetoistaan ​​ja positiivisesta persoonallisuudestaan. Hänellä on yli kuusi miljoonaa seuraajaa TikTok-tilillään ja yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Mrunal Panchalin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Mrunal Panchalin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Mrunal Panchal on? Hänen korkeus on 5 jalkaa 5 pitkä tai muuten 1,65 m tai 165 cm. Hän painaa noin 52 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Mrunal Panchalin ikä

Kuinka vanha on Mrunal Panchal? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. marraskuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Intiassa. Hän on ottanut Instagram-kuvia äitinsä kanssa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Andre Swilley (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Mrunal PanchalWiki/Bio
Oikea nimiMrunal Panchal
NimimerkkiMrunu
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä11. marraskuuta 1998
SyntymäpaikkaIntia
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 52 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 33-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväAnirudh Sharma
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin RS 2 lakia kuukaudessa

Mrunal Panchalin poikaystävä

Kuka on Mrunal Panchalin poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa poikaystäväänsä nimeltä Anirudh Sharma. He tapasivat toisensa verkossa ja chatilla he alkoivat tuntea toisensa. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Cohen Muse (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Mrunal Panchalin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Mrunal Panchalin nettovarallisuus? Hyvin nuorena Mrunal Panchal tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin RS 2 lac kuukaudessa.

Mrunal Panchalin tosiasiat

  1. Mrunal Panchalilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Intiassa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Musta on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hän rakastaa käyttää Jhumkoja ja koruja.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Jace Randolph (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit