Ayax (ayax y prok edad) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettoarvo, Treffit, Tyttöystävä, Faktat

Ayax on espanjalainen räppäri ja youtuberi. Hänet tunnetaan espanjalaisesta duostaan ​​Ayax y Prok, joka levisi YouTubessa kappaleilla "Reproches", "De Grana A Maracay" ja "Lutte (mukana Fernando Costa). Hän esiintyy Ayax y Prokissa kaksoisveljensä kanssa. Hän on myös erittäin aktiivinen muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ayaxin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Ayaxin ikä

Kuinka vanha on Ayax? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. heinäkuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Granadassa, Espanjassa. Hän on Espanjan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ayaxin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Ayax on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Ayaxin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 9 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 66 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Ayax-ikä

Lue myös: Flo Milli (Räppäri) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ayax Wiki

AyaxWiki/Bio
Oikea nimiAyax ja prok edad
NimimerkkiAyax
Kuuluisa AsRäppäri, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä23. heinäkuuta 1991
SyntymäpaikkaGranada, Espanja
SyntymämerkkiLeo
KansallisuusEspanja
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 66 kg
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero12,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Ayax-suhde ja treffit

Kuka on Ayaxin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Ayax on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Lue myös: Trippie Redd (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ayax Net Worth

Mikä on Ayaxin nettoarvo? Räppäily on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen bändinsä YouTube-kanavalla on yli 393 miljoonaa katselukertaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 1,2 miljoonaa dollaria (USD) vuonna 2021.

Faktat Ayaxista

  1. Ayax Netin isän ja äidin nimiä ei tunneta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.
  3. Hän oli lukioikäinen teini, kun hän aloitti rapin.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja musiikin kuuntelua.

Lue myös: Kanye West (Räppäri) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit