Jensen Ackles (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vaimo, Suhde, Nettovarallisuus, Lapset, Ura, Perhe, Faktat

Jensen Ackles on tunnettu amerikkalainen näyttelijä. Ennen kuin hän päätti ryhtyä näyttelijäksi, hän halusi jatkaa uraa urheilulääketieteen alalla. Häntä mainostettiin televisiossa esiintymisestä Dean Winchesterina The CW:n kauhufantasiasarjassa Supernatural, Eric Bradynä Days of Our Livesissa. Tämän lisäksi hän on ansainnut useita Daytime Emmy -ehdokkuutta Eric Bradyn roolissa saippuaoopperassa Days of Our Lives, ja esiintyi myöhemmin ohjelmissa Dark Angel, Smallville ja Supernatural. Viritä elämäkerta ja tutustu Jensen Acklesin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, vaimosta, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jensen Ackles Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Jensen Ackles? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Jensen Acklesin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 69 kg. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Jensen tunnustaa nettovarallisuuden ja tulot

Mikä on Jensen Acklesin nettovarallisuus? Supertähti on supertähti riippumatta siitä, millä taiteenalalla he toimivat. Näyttelijän tapauksessa yksi kaikkien aikojen suurimmista supertähdistä Jensen Ackles. Hänellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa.

Jensenin raportoitu nettovarallisuus on noin 50 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä vähiten varakkaan elokuvien päärooleissa olevista kolmesta näyttelijästä, mutta se on silti vaikuttava summa, joka pienentää useiden muiden Days of Our Lives -saippuaoopperoiden nettovarallisuutta.

Jensen-Ackles-net-worth

Lue myös: Freddy Miyares (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, tyttöystävä, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Jensen Ackles Wiki

Jensen AcklesWiki/Bio
Oikea nimiJensen Ross Ackles
NimimerkkiJensen Ackles
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä43-vuotias
Syntymäpäivä1. maaliskuuta 1978
SyntymäpaikkaDallas, TX
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 69 kg (152 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoDanneel Harris
LapsetTuomari Jay,

Zeppelin ja Arrow (kaksoset)

Nettovarallisuusnoin 50 miljoonaa dollaria (USD)

Jensen Ackles vaimo, suhde ja lapset

Kuka on Jensen Acklesin vaimo? Hän solmi Danneel Harrisin kanssa vuonna 2010. Kolmen vuoden seurustelun jälkeen pari kihlautui. Duo sai myös tyttären nimeltä Justice Jay 30. toukokuuta 2013. Sitten hän ja Danneel synnyttivät kaksosparin, Zeppelinin ja Arrown, joulukuussa 2016.

Jensen-Ackles-vaimo

Lue myös: Sankari Fiennes-Tiffin (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jensen Ackles Bio, Early Life & Family

Jensen Acklesilla on vanhempi veli nimeltä Joshua ja nuorempi sisko nimeltä Mackenzie. Hänen äitinsä on Donna Joan ja isänsä Alan Roger Ackles, näyttelijä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli Josh ja sisko Mackenzie. Ackles oli suunnitellut opiskelevansa urheilulääketiedettä Texas Tech Universityssä ja ryhtyvänsä fysioterapeutiksi; Sen sijaan hän muutti Los Angelesiin aloittaakseen näyttelijän uran. Hänellä on englantilaisia, irlantilaisia, skotlantilaisia ​​ja saksalaisia ​​syntyperää.

Jensen-Ackles-ura

Jensen Acklesin ura

Jensen Ackles työskenteli useille brändeille. Hän on toiminut mallina neljävuotiaasta lähtien. Hän myös koe-esiintyi nuoren Clark Kentin roolista Smallvillessä. Äskettäin hän ja hänen vaimonsa perustivat Chaos Machine Productionsin sopimuksen kanssa Warner Bros. Televisionilla.

Jensen Acklesin faktat

  1. Jensen Ackles on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Ackles erosi Days of our Livesista vuonna 2000 ja esiintyi minisarjassa Blonde.
  3. Hän esiintyi Dark Angel -televisiosarjassa vuonna 2001 Jessica Alban kanssa.
  4. Hän voitti vuoden 1998 Soap Opera Digest Award -palkinnon parhaasta tulokkaasta miespuolisesta tulokkaasta.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Justin Timberlake (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit