Riley Lewis (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Nettoarvo, Faktat

Riley Lewis on yhdysvaltalainen sosiaalisen median tähti ja näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Instagram-tilistään, jolla hänellä on miljoonia seuraajia. Hän esittelee siellä säännöllisesti kurvikasta ja viettelevää vartaloaan. Hyvin lyhyessä ajassa hän ylitti miljoona seuraajaa. Hän näyttelee Quinnin hahmoa suositussa Chicken Girls -verkkosarjassa. Lisäksi sarja pyörii teinikokemukseen liittyvien aiheiden ympärillä, mukaan lukien paripari, jolla on täysi-ikäinen rakkaus. Ensisijainen jakso ylitti 6 miljoonaa katselukertaa kuukauden sisällä sen julkaisusta. Sarjan ensi-ilta oli 5.9.2017. Linkki biossa!

Riley Lewis Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Instagram-tähti Riley Lewis? Hän on 5 jalkaa 5 tuumaa pitkä tai muuten 1,65 m tai 165 cm. Hänet tunnetaan parhaiten Instagram-tilistään. Hänen ehdollinen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän on fitnessfriikki, joka painaa noin 55 kg tai 121 lbs. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hänen vartalonsa ovat 34-26-28 tuumaa. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Riley LewisWikipedia
Oikea nimiRiley Lewis
Ikä17 vuotta vanha
Korkeus5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Paino55 kg (121 lb)
Kuvatilastot34-26-28 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Kengännumero7 USA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
PoikaystäväTayson Madkour
Kansallisuusamerikkalainen
EtnitySekoitettu
NettovarallisuusNoin 300 000 dollaria

Riley Lewis Age & Bio

Kuinka vanha on Riley Lewis? Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hän syntyi 24. joulukuuta 2002 Arizonassa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Riley Lewisin poikaystävä

Kuka on Riley Lewisin nykyinen poikaystävä? Hän aloitti seurustelun Tayson Madkourin kanssa vuonna 2019. Pariskunta on antanut paljon oivalluksia julkisesti ja pitää henkilökohtaisen elämänsä salassa. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Riley Lewisin perhe

Hän on hyvin lähellä perhettään. Hänen isänsä on rakennusinsinööri ja äiti mekkosuunnittelija. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisar nimeltä Madison ja hänen veljensä Dakota. Hän varttui Kaliforniassa.

Riley Lewisin nettoarvo ja ura

Kuinka paljon Instagram-tähti Riley Lewisin nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 300 000 dollaria. Hän ansaitsee myös hyvän summan rahaa mainostajiltaan ja sponsoreiltaan. Hän maksoi myös tietyistä maksetuista Instagram-julkaisuistaan. Hän nousi tähteen musical.ly-sovelluksessa. Hänen ensimmäinen musical.ly-videonsa sisälsi The Chainsmokersin kappaleen "Roses". Tämän lisäksi hän pyörittää myös omaa YouTube-kanavaa, johon hän on julkaissut haastevideoita ja erilaisia ​​vlogeja.

Faktaa Riley Lewisista

  1. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen rohkeita ja upeita kuviaan.
  2. Hän jakaa usein kuvia poikaystävänsä kanssa ja osoittaa heidän ihastuttavan siteensä maailmaan.
  3. Pinkki on hänen lempivärinsä.
  4. Instagramin lisäksi hän ylläpitää myös omaa youtube-kanavaansa.
  5. Hänellä on kanavallaan yli 520 000 tilaajaa elokuussa 2020.
  6. Hän lataa kanavalleen meikkioppaita, tanssivideoita ja muita kepponen haasteita sekä arvioi videoita.
  7. Hänen katsotuin otsikkonsa on "Tämä tai tuo | Riley Lewis", joka on kerännyt yli 3 966 342 katselukertaa ja yli 64 000 tykkäystä.
  8. Hän on fitnessfriikki ja innostunut kuntosalista.
  9. Hän on hyvin lähellä isäänsä.
  10. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Uusimmat viestit