Jules LeBlanc (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jules LeBlanc on yhdysvaltalainen YouTuber, näyttelijä, laulaja ja entinen voimistelija. Hän on ollut esillä verkkovideoissa neljävuotiaasta lähtien, ja hänellä on laaja online-seuraaja. Hän näyttelee Rhymen roolia perhedraamassa Chicken Girls on Brat YouTubessa, näytteli YouTube Brat -ohjelmassa A Girl Named Jo esittäen Jo Chambersin roolia ja näytteli myös Rhymeä Chicken Girls: The Movie -elokuvassa. LeBlanc näytteli Lexiä Nickelodeonin kaverikomediatelevisiosarjassa Side Hustle. Hän näytteli Bratayleyn perheen vlogissa vuosina 2010–2019 ja YouTube Red Originals -sarjassa We Are Savvy vuosina 2016–2018.

Yli 4,1 miljoonalla tilaajalla ja yli 50 miljoonalla katselukerralla hänen vaikutuksensa nykyajan nuoriin on hyvin selitetty. Hän lopetti kokopäivätyönsä yritystoiminnassa ja päätti toteuttaa unelmansa tehdä videomaailmasta totta. Vaikka useimmat ihmiset eivät pysty luopumaan turvallisesta työstä, Wengie päätti ottaa uskon harppauksen, ja hän on varmasti tehnyt älykkään liikkeen, joka on vaikuttanut miljoonien elämään positiivisella tavalla. Hänen kauneusvinkeissään ja hakkeissaan on monikulttuurinen sävy. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Jules LeBlancin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jules LeBlancin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Jules LeBlanc on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla kuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-38 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Jules LeBlancin ikä

Kuinka vanha on Jules LeBlanc? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. joulukuuta 2004. Hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen koko nimensä on Julianna Grace LeBlanc. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies.

Jules LeBlancin perhe

Jules LeBlanc syntyi Augustassa, GA. Hänen äitinsä nimi on Katie ja isänsä nimi Billy. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Hayley. Hänen vanhempi veljensä Caleb kuoli vuonna 2015. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Jules LeBlanc Wikipedia

Annie LeBlancWiki/Bio
Oikea nimiJulianna Grace LeBlanc
NimimerkkiAnnie LeBlanc
Kuuluisa As1. Youtuberi

2. Instagram-tähti

3. Sosiaalisen median tähti

Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. joulukuuta 2004
SyntymäpaikkaAugusta, GA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,62 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväAsher Angel (Hajotus)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jules LeBlancin poikaystävä

Kuka on Jules LeBlancin poikaystävä? Hänellä oli romanttinen yhteys Asher Angeliin. He seurustelivat vuodesta 2019 toukokuuhun 2020. Tällä hetkellä hän on sinkku eikä ole antanut näkemyksiä seurusteluelämästään.

Lue myös: Asher Angel (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Jules LeBlancin nettoarvo

Mikä on Jules LeBlancin nettovarallisuus? LeBlanc tunnettiin alun perin voimisteluvideoistaan. Hänet valittiin päärooliin tulevassa Nickelodeonin kaverikomediasarjassa Side Hustle. Hänellä on miljoonia seuraajia TikTokissa. Hän oli aiemmin osa YouTube-yhteistyökanavia SevenAwesomeKids ja Gymscool. Hän julkaisi ensimmäisen alkuperäisen kappaleensa YouTubeen, nimeltään "Ordinary Girl", lokakuussa 2017. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Jules LeBlancin ura

Jules LeBlanc tunnettiin alun perin voimisteluvideoistaan. Hänen voimistelutapaamisiaan ja opetusohjelmiaan alettiin julkaista vuonna 2008 hänen YouTube-kanavallaan, joka tunnettiin aiemmin nimellä Acroanna, kun hän oli 3-vuotias. Kanavan nimi muutettiin vuonna 2017, ja nyt se sisältää Jules Leblancin musiikkivideoita. Hän on yksi päivittäisen vlogin tähdistä YouTube-kanavalla "Bratayley".

Jules LeBlancin tosiasiat

  1. Jules LeBlanc aloitti voimistelutunnit 2-vuotiaana.
  2. Hänen perheensä alkoi julkaista videoita hänestä verkossa, kun hän oli kolmevuotias.
  3. Hän harjoitteli voimistelijana elokuuhun 2017 asti.
  4. LeBlancit asuivat aiemmin Severna Parkissa, Marylandissa, mutta muuttivat sitten Los Angelesiin, Kaliforniaan, jotta Leblanc voisi aloittaa näyttelemisen ja musiikin tekemisen.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram- ja YouTube-kanavallaan.

Lue myös: AllAroundAudrey (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Faktat

Uusimmat viestit