John Lennon (Beatles Bandin kitaristi) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

John Lennon oli englantilainen laulaja, lauluntekijä ja rauhanaktivisti. Hän mainostettiin tähteydeksi Beatlesin perustajana, vokalistina ja rytmikitaristina. Hän on musiikkihistorian menestynein laulaja. Lennonilla oli 25 ykkössinglet Billboard Hot 100 -listalla. Viritä elämäkerta ja tutki lisää John Lennonin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, vaimosta, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

John Lennon Pituus ja paino

Kuinka pitkä John Lennon oli? Hänellä oli korkeus 5 jalkaa 8 tuumaa tai muuten 1,79 metriä tai 179 cm. Hän painoi noin 67 kg tai 147 paunaa. Hänellä oli mustat silmät ja hiukset.

John LennonWiki/Bio
Oikea nimiJohn Winston Lennon
NimimerkkiJohn Lennon
Kuuluisa AsLaulaja
BändiBeatles-yhtyeen kitaristi
Ikä40-vuotias (kuollut)
Kuoleman syyAmmushaavat
HautajaisetTuhkaa hajallaan Central Parkissa,

New York City

Syntymäpäivä9 päivänä lokakuuta 1940
SyntymäpaikkaLiverpool, Englanti
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
RunkotilastotNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
KengännumeroNA
LapsetSean ja Julian
Vaimo/puoliso1. Cynthia Lennon

2. Yoko Ono

Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Hayley Williams (laulaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Treffit, Ura, Pituus, Paino, Faktat

John Lennonin vaimo

Kuka oli John Lennonin vaimo? Hän oli naimisissa Cynthia Lennonin kanssa vuodesta 1962 vuoteen 1968. Sitten hän meni naimisiin Yoko Onon kanssa 20. maaliskuuta 1969 kuolemaansa saakka vuonna 1980. Hänellä oli kaksi lasta nimeltä Sean ja Julian.

John Lennonin ura ja nettoarvo

Mikä oli John Lennonin nettovarallisuus? Esiintyjänä, kirjailijana tai käsikirjoittajana Lennonilla oli 25 ykkössinglet Billboard Hot 100 -listalla. Double Fantasy, hänen myydyin albuminsa, voitti 1981 Grammy-palkinnon vuoden albumiksi. Vuonna 1982 Lennon sai Brit Award -palkinnon erinomaisesta panoksesta musiikkiin. Vuonna 2002 Lennon äänestettiin kahdeksanneksi BBC:n 100 suurimman brittiäänestyksessä. Rolling Stone arvioi hänet kaikkien aikojen viidenneksi suurimmaksi laulajaksi ja 38. suurimmaksi artistiksi. Hänet valittiin Songwriters Hall of Fameen (vuonna 1997) ja Rock and Roll Hall of Fameen. Hänen kuolinhetkellään hänen nettovarallisuutensa oli arviolta yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

John Lennonin faktat

  1. Lennon tapasi Cynthia Powellin vuonna 1957, kun he olivat opiskelutovereita Liverpool College of Artissa.
  2. Cynthia syyttää avioliiton hajoamisen alkamista Lennonin LSD:n käytöstä.
  3. Lennon oli kiertueella Beatlesin kanssa, kun Julian syntyi 8. huhtikuuta 1963.
  4. Lennonin kuoleman jälkeen historioitsija Jon Wiener jätti Freedom of Information Act -pyynnön FBI:n tiedostoista, jotka dokumentoivat toimiston roolin karkotusyrityksessä.
  5. Vuosina 2003–2008 Rolling Stone tunnusti Lennonin useissa artisti- ja musiikkiarvosteluissa ja sijoittui viidenneksi "100 kaikkien aikojen suurinta laulajaa" ja 38. sijaa "100 kaikkien aikojen suurinta artistia" sekä hänen albumejaan John Lennon/Plastic Ono Band. ja Imagine, 22. ja 76. "Rolling Stonen kaikkien aikojen 500 parhaan albumin" listalla.

Lue myös: Daniel Seavey (laulaja) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Mitat, Tyttöystävä, Perhe ja Faktat

Uusimmat viestit