10 parasta faktaa NoahFinncestä, jotka sinun pitäisi tietää

NoahFinnce oikea nimi| Syntynyt, Perhe, Seksuaalisuus, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Harrastukset, Vartalotilastot

NoahFinnce syntyi 18. elokuuta 1999 Englannissa. Noah oli lapsesta asti innokas ja intohimoinen laulamaan ja inspiroimaan ihmisiä tekemällä YouTube-videoita. Pohjimmiltaan hän on pitänyt elämänsä avoimena kirjana. Katso NoahFinncen 10 parasta elämänfaktaa, jotka sisältävät hänen oikean nimensä, syntymänsä, perheensä, seksuaalisuutensa, treffit, nettovarallisuuden, uran, harrastukset, kehon tilastot ja paljon muuta.

NoahFinnce Oikea nimi

NoahFinncen oikea nimi on Noah Adams, joka on LGBT-brittiläinen YouTuber- ja Instagram-tähti, joka on saanut mainetta musiikkicovereistaan, vlogeistaan ​​ja postauksistaan ​​sosiaalisen median alustoilla.

NoahFinnce syntynyt

Noah Finn Adams syntyi 18. elokuuta 1999 Buckinghamshiressä, Englannissa.

NoahFinncen perhe

Hänen äitinsä nimi on Karen ja hänellä on nuorempi veli. Hänen molemmat vanhempansa tukevat suuresti hänen elämäntapaansa ja uraansa.

NoahFinnce Seksuaalisuus

Vuonna 2017 hän esiintyi homona ja transsukupuolisena. Hän on avoin biseksuaalisuudestaan.

NoahFinncen treffit

Tällä hetkellä hän on suhteessa pojan kanssa nimeltä Corry. Hän on jo esiintynyt Noahin kanavalla ja on myös avoin biseksuaalistaan. He jakavat usein kuvia toisistaan ​​Instagramissaan ilmaisten, kuinka paljon he merkitsevät toisilleen.

NoahFinncen nettoarvo 2020

NoahFinncen nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 100 000 - 150 000 dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on youtube-kanava, josta hän ansaitsee kunnollisen summan rahaa.

NoahFinncen ura

18. joulukuuta 2015 ja latasi ensimmäisen videonsa nimeltä "Tervetuloa mustaan ​​kulkueeseen (kitarasoolo) – My Chemical Romance". Siitä lähtien hän on julkaissut kuvia päivittäisistä kamppailuistaan ​​sukupuolenmuutoksen parissa, elämäntapapäivityksiä ja musiikkileikkeitä.

NoahFinncen ikä- ja vartalotilastot

Vuodesta 2020 lähtien NoahFinncen ikä on 20 vuotta. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa tilastoja ei tunneta. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

NoahFinncen harrastukset

Nooa on lauluharrastus. Hän on myös erittäin lahjakas laulaja ja vloggaaja. Hänen luovia musiikkivideoita, kuten "I Don't Know My Name Cover", "Stand By Me Cover" ja vlogeja, kuten "My Entire Coming Out Story", on katsottu miljoonia kertoja.

NoahFinnce Hiukset

Hän on myös erittäin suosittu ja tunnettu ruskeista, tyylikkäistä ja kiiltävistä hiuksistaan. Hän on monien nuorten roolimalli coolin hiustyylissään.

Uusimmat viestit