Landon Clifford Wikipedia, Bio, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttäret, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kuka on Landon Clifford? Hän oli amerikkalainen YouTube-tähti ja Internet-persoona, joka nousi kuuluisuuteen YouTube-kanavansa Cam&Fam, jolla hän keräsi yli 1,2 miljoonaa tilaajaa erittäin lyhyessä ajassa. Viritä bio.

Landon Cliffordin kuolemansyy

Mikä oli Landon Cliffordin kuoleman syy? Hän on kuollut 19-vuotiaana aivovamman seurauksena, ja fanit surevat hänen kuolemaansa sosiaalisessa mediassa. Landon Cliffordin vaimo Camryn jakoi traagisen uutisen Instagramissaan. Hän sanoi: "13. elokuuta 2020 oli Landonin viimeinen päivä olla paras isä ja aviomies. Vietettyään seuraavat 6 päivää koomassa hän siirtyi ja lahjoitti useita elimiä apua tarvitseville ihmisille ympäri maata. Hän kuoli pelastaen muiden henkiä. Sellainen ihminen hän oli. Myötätuntoinen, rakastava, huomaavainen, ystävällinen ja lempeä. Hän oli hämmästyttävä aviomies ja paras isä, jota tytöt voivat koskaan pyytää. Minua harmittaa syvästi, etteivät he koskaan tule tuntemaan häntä todella. Hän oli niin nuori ja hänellä oli paljon enemmän elämää elettävänä. Näin asioiden ei pitänyt mennä. Hänen oli tarkoitus päästä seuraavaan syntymäpäiväänsä. Hänen oli tarkoitus kävellä tyttärensä pitkin saarta. Hänen oli tarkoitus kuolla vanhana kanssani. Sanat eivät voi tulla lähellekään kuvaamaan sitä kipua, jota tunnen. Voin nyt vain varmistaa, että tytöt tietävät kuinka paljon hän rakasti meitä. Hän katsoo meitä alas taivaasta ja hänen valonsa loistaa pilvien läpi, kun katsomme ylös häneen. Levätköön hän rauhassa." Lisäksi hän avasi YouTube-kanavansa vuonna 2017 ja dokumentoi heidän elämäänsä vanhempina. Sittemmin he ovat saaneet valtavasti 1,2 miljoonaa tilaajaa ja heillä on myös juuri toinen lapsi.

Landon Clifford Pituus ja Paino

Kuinka pitkä oli YouTube-tähti Landon Clifford? Hän oli 5 jalkaa 11 pitkä tai muuten 1,8 m tai 180 cm. Hänen ruumiinpainonsa oli noin 57 kg tai 125 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Landon CliffordWiki/Bio
Oikea nimiLandon Clifford
NimimerkkiLaskeutua
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias (kuollut)
Kuolinpäivä19. elokuuta 2020
Syntymäpäivä17. helmikuuta 2001
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 11 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 57 kg (125 lbs)
Runkotilastotnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Lapset/VauvaTyttäret: Collette Briar ja Delilah Rose

Poika: NA

Puoliso/vaimoCamryn Turner
NettovarallisuusNoin 900 000 dollaria (USD)

Landon Cliffordin vaimo ja tyttäret

Kenen kanssa Landon Clifford oli naimisissa? Kesäkuussa 2019 hän meni naimisiin Camryn Turnerin kanssa. Hän on myös YouTube-tähti, joka nousi kuuluisuuteen dokumentoimalla elämänsä teini-ikäisenä kanavallaan Cam&Fam. Hän on kerännyt yli 1,2 miljoonaa katselukertaa. Kahdella teini-ikäisellä on kaksi yhteistä tytärtä, Collette Briar ja Delilah Rose. YouTube-parin toinen tytär syntyi toukokuun puolivälissä 2020. Hän oli teini-ikäinen isä, joka esiintyi YouTube-kanavalla, kuten OKbabyn Oscar Moralesilla.

Landon Clifford Bio, Age & Family

Kuinka vanha Landon Clifford oli kuollessaan? Hän syntyi 17. helmikuuta 2001 Yhdysvalloissa. Hänen kuolinpäivänsä oli 19. elokuuta 2020. Hän oli siis kuollessaan vain 19-vuotias. Hänellä oli Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu sekakulttuuriin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hän oli hyvin koulutettu.

Landon Cliffordin ura ja nettovarallisuus

Kuinka paljon Landon Cliffordin nettovarallisuus oli? Hän oli kuuluisa sosiaalisen median persoonallisuus ja Youtuberi. Hyvin lyhyessä ajassa hän mainostettiin kuuluisuuteen. Hän loi itselleen Twitch-tilin nimeltä clifford2001. Hänen YouTube-kanavansa loi alun perin hänen tosielämän kumppaninsa Camryn Turner vuonna 2010 käyttäjänimellä coolcam1009. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa arvioitiin yli 900 000 dollaria (USD).

Faktaa Landon Cliffordista

  1. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen sisällön luomiseen.
  2. Hänen traagisen kuolemansa jälkeen hänen YouTube-kanavansa Cam and Fam fanit ovat ilmaisseet surunvalittelunsa Landonin kuoleman jälkeen sosiaalisessa mediassa.
  3. Camryn Clifford raportoi, että Landon oli koomassa kuusi päivää ennen kuolemaansa.
  4. Landon ja Camryn Clifford tulivat tunnetuiksi YouTube-kanavallaan "Cam & Fam".
  5. Hän oli hyvin lähellä perhettään, vaimoaan ja tyttäriään.

Tiivistettynä

Landon Clifford, Camryn Cliffordin aviomies ja YouTube-kanavan Cam & Fam tähti, on kuollut 19-vuotiaana, kertoo hänen vaimonsa Instagramissa. Camryn Clifford huomasi miehensä ”myötätuntoiseksi, rakastavaksi, huomaavaiseksi, ystävälliseksi ja kohteliaaksi. Landon Clifford ja hänen vaimonsa perustivat YouTube-kanavansa marraskuussa 2017. Heidän ensimmäinen videonsa paljasti heidän ensimmäisen vauvansa sukupuolen. Cliffod ja hänen vaimonsa olivat tuolloin 17-vuotiaita. Camryn Clifford tuli raskaaksi 16-vuotiaana. Videokuvauksessa hän sanoi, että kaksikko asui eri osavaltioissa. Camryn on kotoisin Havaijilta ja kävi lukion Texasissa. Clifford on kotoisin Texasista.

Lue myös: Zolee Griggs (Youtuber) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit