Ryan O'connell (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ryan O’Connell on tunnettu amerikkalainen kirjailija, näyttelijä, ohjaaja, koomikko, LGBTQ-aktivisti ja vammaisten puolestapuhuja. Hän mainostettiin tähteeksi vuoden 2015 muistelmissaan I'm Special: And Other Lies We Tell Yourselves, joka kertoo elämästään homomiehenä, jolla on aivohalvaus. Hän sopeutti sen televisiosarjaan Special for Netflix, joka sai ensi-iltansa huhtikuussa 2019. Hän myös työskennellyt tv-käsikirjoittajana Awkward- ja Will & Grace -yhtiöissä. Tämän lisäksi hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ryan O'connellin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Ryan O'connell Ikä

Kuinka vanha on Ryan O'connell? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. syyskuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ryan O'connell Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ryan O'connell on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Ryan O'connellin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 9 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskimääräisellä painolla. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Ryan-O'connell-ikä

Lue myös: Rudy Pankow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ryan O'connell Wiki

Ryan O'connellWiki/Bio
Oikea nimiRyan O'connell
NimimerkkiRyan
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä2. syyskuuta 1986
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväJonathan Parks-Ramage
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3,2 miljoonaa dollaria (USD)

Ryan O'connellin tyttöystävä

Kuka on Ryan O'connellin tyttöystävä? Hän on seurustellut Jonathan Parks-Ramagen kanssa vuodesta 2015. He tapasivat Grimesin syntymäpäiväjuhlissa Los Angelesissa.

Ryan-O'connell-faktoja

Lue myös: Griffin Gluck (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ryan O'connell Net Worth

Kuinka paljon Ryan O'connellin nettovarallisuus on? O'Connell työskenteli bloggaajana kolme vuotta. Hän toimi ensimmäisen kerran Thought Catalogin toimittajana vuonna 2011. Toukokuussa 2019 O'Connell sai ihmisoikeuskampanjan HRC:n näkyvyyspalkinnon vuoden 2019 HRC Atlanta -gaalaillallisella. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3,2 miljoonaa dollaria (USD).

Ryan O'connellin perhe

Ryan O'connellin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on hyvin koulutettu.

Ryan O'connell Faktat

  1. Ryan O'connell katsoi ohjelmia ja yritti selvittää A-juonen ja B-juonen sekä käsikirjoituksen rakenteen.
  2. Hän rakasti myös esiintymistä ja näytteli kaikissa yläkoulun ja lukion näytelmissä.
  3. Myöhemmin hän tukahdutti tämän halun, koska hän ei ollut edustettuna populaarikulttuurissa.
  4. Hän osallistui Foothill Technology High Schooliin.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Chadwick Boseman (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit