Joshua Bassett (näyttelijä) Pituus, Paino, Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Joshua Bassett on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän mainostettiin tähteeksi pääosassa Ricky Bowenina High School Musical: The Musical: The Series -elokuvassa. Hän teki sopimuksen lahjakkuus- ja viihdeyhtiö United Talent Agencyn kanssa sekä levytyssopimuksen Warner Recordsin kanssa vuonna 2020. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtavasti seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Joshua Bassettin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Joshua Bassett Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Joshua Bassett on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Joshua Bassett Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Joshua Bassett? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. joulukuuta 2000. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Oceansidessa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Taylor ja äitinsä nimeltä Laura. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on viisi sisarta nimeltä Ashley, Alison, Winter, Hannah ja Claire. Hän oli kotikoulussa.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Joshua BassettWiki/Bio
Oikea nimiJoshua T. Bassett
NimimerkkiJoshua Bassett
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä22. joulukuuta 2000
SyntymäpaikkaOceanside, CA
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 36-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Joshua Bassettin tyttöystävä

Kuka on Joshua Bassettin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Diego Velazquez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Joshua Bassettin ura

Joshua Bassett näytteli toistuvaa Aidan Petersin roolia Disney Channel -televisiosarjassa Stuck in the Middle, vuonna 2018. 17-vuotiaana Bassett valittiin ensimmäiseen päärooliinsa miespääosana Ricky Bowenina High School Musicalissa: Musikaali: Sarja. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä "Common Sense" musiikkialustoilla 3. huhtikuuta 2020.

Joshua Bassettin nettoarvo

Mikä on Joshua Bassettin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen tulonsa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli miljoona dollaria (USD).

Joshua Bassettin faktat

  1. Hänen ensimmäinen tutustumisensa musiikkiteatteriin oli 8-vuotiaana.
  2. Hän oli High School Musicalin yhteisöteatterituotannossa J.V. Jockina nro 2.
  3. Sen jälkeen hän on näytellyt yli 30 musiikkituotannossa.
  4. Bassett myös laulaa ja soittaa pianoa, kitaraa ja rumpuja.
  5. Hän on laulaja ja kitaristi, joka on kirjoittanut sellaisia ​​kappaleita kuin ”Common Sense”.
  6. Hän on esiintynyt myös ohjelmissa, kuten Lethal Weapon ja Game Shakers.

Lue myös: Jack Dylan Grazer (TV-näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit