Naya Rivera (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Kuolinsyy, Poika, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Nata Rivera oli amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja malli, joka kasvoi Santa Claritan Valencian naapurustossa. Lapsinäyttelijänä ja mallina hän rakensi uraansa. Hän kukoisti ilmaantuessaan roolistaan ​​lukion cheerleaderina Santana Lopezinä sarjassa "Glee".

Lahjakas ja taitava näyttelijä löysi kuoleman Etelä-Kalifornian järven pinnasta. 33-vuotias upea näyttelijä löydettiin kellumasta Pirujärven koilliskulmasta. 8. heinäkuuta 2020 kaikki alkoi, kun Rivera katosi. Lähteiden mukaan hän katosi Pirujärvellä, josta hänen 4-vuotias poikansa löydettiin 8. heinäkuuta nukkumassa ja yksin vuokratulla ponttoniveneellä. Kuuntele Riveran biografia alta!

Naya Riveran kuolinsyy

Järkyttävän näyttelijä Nayan kuolinsyy ei ole vielä selvillä, mutta hänen ruumiinsa löydetään 14.7.2020. Viranomaisten oletetaan, että hän on alitajuisesti uponnut vuokrattuaan veneen nelivuotiaan poikansa kanssa retkeily- ja virkistyspaikalla. hotspot noin tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista luoteeseen. Riveran ruumis löydettiin, eikä alustavassa tutkimuksessa löydetty todisteita rikoksesta tai itsemurhasta.

Naya Riveran ikä

Kuinka vanha Naya Rivera oli kuollessaan? Hän oli 33-vuotias, kun hän kuoli Etelä-Kalifornian järveltä, Piru-järveltä. Viranomaisten oletusten mukaan hän kuoli yrittäessään pelastaa hänet. Hänen poikansa kertoi myöhemmin poliisille, että heidän kahden mentyä uimaan Rivera työnsi hänet veneeseen, mutta kun hän kääntyi nähdäkseen hänet, hän oli kadonnut veden alle.

Naya Rivera aviomies ja poika

Vuosina 2000–2004 hän seurusteli näyttelijä Tahj Mowryn kanssa. Hän oli hyvin läheinen kaunoperheeseensä ja sisaruksiinsa. Myöhemmin hän erosi henkilökohtaisista syistä Tahjista ja alkoi sitten seurustella Big Seanin kanssa huhtikuussa 2013.

Big Sean on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä. He ilmoittivat julkisesti kihlastaan ​​lokakuussa 2013, mutta hajosivat suhteensa huhtikuussa 2014. Ilman pitkiä puheita hänen eronsa Big Seanista Rivera alkoi seurustella näyttelijä Ryan Dorseyn kanssa. Vuoden 2014 alussa hän ilmoitti, että hän ja Dorsey odottavat ensimmäistä lastaan. Syyskuussa 2015 pari poika tuli maailmaan Josey Hollis.

Marraskuussa 2016 hän haki avioeroa kahden vuoden avioliiton jälkeen, mutta perui eron lokakuussa 2017. Tämän seurauksena hän haki avioeroa uudelleen joulukuussa 2017. Myöhemmin samassa kuussa Rivera ja Dorsey sopivat jakavansa lyhyesti poikansa yhteishuollon. 14. kesäkuuta 2018 Rivera ja Dorsey viimeistelivät avioeronsa.

Naya Riveran elämäkerta ja perhe

Rivera syntyi 12. tammikuuta 1987 Santa Claritassa, Kaliforniassa. Hän vietti suurimman osan elämästään Los Angelesissa äitinsä ja perheensä kanssa. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänellä on myös sisaruksia, ja Naya oli vanhin kolmesta lapsesta. Hänen nuorempi veljensä on entinen NFL-niminen, Mychal Rivera, ja hänen nuorempi sisarensa on kiitotien malli Nickayla Rivera. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Erin Moran (näyttelijä) Kuolinsyy, Puoliso, Aviomies, Ura, Pituus, Paino, Faktat

Naya Riveran ura

Hän aloitti uransa lapsinäyttelijänä. Myöhemmin, vuonna 2009, hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2009 Santana Lopezin roolistaan ​​Foxin elokuvassa "Glee". Hän oli amerikkalainen malli, näyttelijä ja laulaja. Hän esiintyi myös B2K:n "Why I Love You" musiikkivideossa vuonna 2002. Vuonna 2011 hänet oli ehdolla kahdelle ALMA-palkinnolle kategoriassa Favourite Female Music Artist ja Favourite TV actress – Leading Role in a Comedy. samana vuonna hän oli allekirjoittanut sopimuksen Columbia Recordsin kanssa sooloalbumin tuottamisesta. Vuonna 2015 hän näytteli myös toistuvan Blanca Alvarezin roolin Lifetimen draamasarjan Devious Maids kolmannella tuotantokaudella.

Naya Riveran nettoarvo

Kuinka paljon Naya Riveran arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 4 miljoonaa dollaria. Näyttelijän ura oli hänen pääasiallinen tulonsa. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa.

Naya Rivera Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiEi Marie Rivera
Ikä33 vuotta vanha (kuoli)
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

22 toukokuuta 1988
Kuolinpäivä8. heinäkuuta, 2020
KuolinsyyHän kuoli yrittäessään pelastaa poikaansa

vuokrattu ponttonivene

AmmattiNäyttelijä, malli ja laulaja
KuuluisaHänen roolinsa Santana Lopezinä Foxin elokuvassa "Glee"
SyntymäpaikkaSanta Clarita, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyyssekoitettu (afrikkalainen-amerikkalainen, saksalainen,

ja puertoricolainen syntyperä)

SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacSkorpioni
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-25-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskehtava-blondi
Kengännumero5 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: George Rivera

Äiti: Yolanda Rivera

SisaruksetVeli: Mychal Rivera

Sisar: Nickayla Rivera

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyEronnut
Poikaystävä/treffitYksittäinen
Edellinen treffit?1. Tahj Mowry

2. Iso Sean

Aviomies / puolisoRyan Dorsey (eronnut vuonna 2017)
PoikaJosey Hollis
TytärEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoKalifornian yliopisto
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempinäyttelijäNA
SuosikkinäyttelijäNA
LempiväriPinkki & Musta
SuosikkikeittiöNA
Alkoholisti?NA
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdePiru
HarrastuksetMatkustaminen, voimistelija
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Naya Riveran tosiasiat

  • Bulletin of Riveran tuomio tulee melkein tasan seitsemän vuotta hänen näyttelijäparansa ja läheisen ystävänsä Cory Monteithin kuoleman jälkeen.
  • 31-vuotiaana Monteith löydettiin kuolleena 13. heinäkuuta 2013 myrkyllisen alkoholin ja heroiinin sekoituksen vuoksi.
  • Kuva ja fyysiset tilastot: Hänellä on karkea ja kiertelevä vartalo.
  • Hänen ruumiinsa mitat olivat 34-25-36 tuumaa.
  • Mitä tapahtui näyttelijä Riveralle? 8. heinäkuuta 2020 Riveran poika hänen entisestä aviomiehensä Dorseysta Josey Hollis Dorseysta löydettiin umpikujassa ja yksin veneestä. He olivat menneet uimaan jokeen ja Rivera katosi. Tämä aiheutti sen, että hänen ruumiistaan ​​irronnut viiden päivän seikka juurittiin pois.
  • Rivera esiintyi useiden aikakauslehtien kansissa, mukaan lukien Cosmopolitan, Maxim, Rolling Stone, FHM, Complex, Glow, Prestige, The Hollywood Reporter, Cosmo for Latinas, Latina, Fit Pregnancy ja Baby and Galore.
  • Sukeltajat olivat löytäneet hänen ruumiinsa kellumasta Pirujärvestä, kun etsintöjä jatkettiin aamulla, noin kello 9.30, 13.7.2020.

Lue myös: Alyson Stoner (näyttelijä) Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Seksuaalisuus, Treffit, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Lue myös: Sivan Alyra Rose (näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit