Seargeoh Stallone (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, kuolemansyy, hautajaiset, vaimo, nettovarallisuus, tosiasiat

Seargeoh Stallone oli yhdysvaltalainen näyttelijä, elokuvaohjaaja, tuottaja ja jakelija. Hän oli näyttelijä Sylvester Stallonen vanhin poika. Hänet löydettiin kuolleena 13. heinäkuuta 2012 kotoaan Mulholland Terracen 8100 korttelissa Studio Cityssä, Los Angelesissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Seargeoh Stallonen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, kuolemansyystä, hautajaisista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Seargeoh Stallone Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Seargeoh Stallone oli? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Seargeoh Stallonen vaimo

Kuka oli Seargeoh Stallonen vaimo? Stallone oli kuollessaan kihloissa. Hänen setänsä oli näyttelijä ja laulaja Frank Stallone.

Lue myös: Jackson Wang Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä: 10 parasta faktaa hänestä

Seargeoh StalloneWiki/Bio
Oikea nimiSeargeoh Stallone
NimimerkkiSeargeoh
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä5. toukokuuta 1976
Kuolinpäivä13. heinäkuuta 2012
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
Tyttöystävä/sulhasKihloissa
Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 13 miljoonaa dollaria (USD)

Seargeoh Stallonen kuolemansyy

Mikä oli Seargeoh Stallonen kuoleman syy? Hänet löydettiin kuolleena 13. heinäkuuta 2012 kotoaan Mulholland Terracen 8100 korttelissa Studio Cityssä, Los Angelesissa. Hänestä ei ollut kuultu neljään päivään ennen hänen kuolemaansa. Hän kuoli ateroskleroosin aiheuttamaan sepelvaltimotautiin, eikä muita lääkkeitä löydetty kuin reseptivapaa kipulääke. Stallone oli kuollessaan kihloissa.

Lue myös: Jack Dylan Grazer (TV-näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettoarvo, Faktat

Seargeoh Stallonen hautajaiset

Stallonen hautajaiset pidettiin 21. heinäkuuta St. Martin of Toursin katolisessa kirkossa Los Angelesissa. Hänet haudataan Westwood Village Memorial Parkin hautausmaalle.

Seargeoh Stallone Net Worth

Mikä oli Seargeoh Stallonen nettovarallisuus? Näytteleminen oli hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa arvioitiin yli 13 miljoonaa dollaria (USD).

Seargeoh Stallonen tosiasiat

  1. Seargeoh Stallone debytoi näyttelijänä isänsä Sylvester Stallonen rinnalla elokuvassa Rocky V.
  2. Hän vieraili sarjassa Gorgeous Ladies of Wrestling.
  3. Hänen viimeiset projektinsa olivat esiintymiset Vincent Gallon kahdessa viimeisessä elokuvassa, Promises Written in Water ja The Agent.
  4. Stallone osallistui Montclair Collegen valmistelukouluun Van Nuysissa, Kaliforniassa, josta hän valmistui vuonna 1993.
  5. Vuodesta 1994 vuoteen 1995 hän opiskeli elokuvantekoa University of North Carolina School of the Artsissa.

Lue myös: Nicholas Galitzine (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit