Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Chyler Leigh (s. 10. huhtikuuta 1982) on yhdysvaltalainen malli, laulaja ja näyttelijä. Hän nosti mainetta näyttelemällä roolistaan ​​"Hall Pass" -elokuvassa vuonna 1996. Joitakin hänen töitään ovat "Kinetic City Super Crew", "Kickboxing Academy", "Saving Graces", "Not Another Teen Movie", "Window Wonderland". ” ja ”Supergirl”. Hän julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän hyväksyi kuuluvansa LGBTQ-ryhmään, äskettäin vuonna 2020.

Lisäksi, kun hän oli nuorempi, ennen kuin hän sai virallisen diagnoosin, hänellä oli heikentäviä masennuskohtauksia, joista hän ei koskaan puhunut. Hän varttui ympäristössä, jossa hän ei kyennyt puhumaan, joten hän puki kuoren ja vaikeni.

Virallisen verkkosivustonsa mukaan hän kirjoitti: "Teini-ikäiseni ja 20-vuotiaana koin voimakkaita manian ja masennuksen jaksoja. Minulla olisi suuria heilahteluita, kaikki minussa on superlatautunut: toimisin piittaamattomasti; Nukuin vain kaksi tuntia yössä; Minusta tuntui, etten voinut lopettaa liikkumista enkä voinut ajatella rationaalisesti. Ja sitten heilautin alas ja masentuin niin, että pystyin tuskin liikkumaan tai puhumaan. Se oli heikentävää. Alhaisimmillani aikana sain myös ärtyneisyyskohtauksia – niin monet saivat minut vihaiseksi tai ärsyyntymään. Kaikki oli suurennettu. Tunsin oloni niin hallitsemattomaksi, ja lääkitin pitkään itseäni alkoholilla, jotta voisin olla puutumaton."

Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Tällä hetkellä Chyler Leigh on 39-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 126 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Lisäksi hänellä on mustat silmät ja tummanruskeat hiukset.

Chyler Leigh Net Worth

Chyler Leighin arvoa on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus tällä hetkellä. Mutta yksi asia, josta voimme kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Chyler Leighin intohimo tehdä siitä näyttelijäura. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Chyler Leigh on vähitellen nousemassa tähteeseen tullakseen yhdeksi alan parhaista näyttelijöistä. Kuten vuonna 2020, Chyler Leigh's nettovarallisuus on arviolta noin 3 miljoonaa dollaria.

Chyler Leigh Bio & Family

Chyler Leigh syntyi 10. huhtikuuta 1982 Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Hän varttui Virginiassa. Hänen isänsä nimi on Robert Potts ja äiti nimeltä Yvonne Norton erosi, mikä johti avioeroon. Hänellä on myös sisaruksia, Hänen veljensä nimi on Christopher Khayman Lee. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Chyler Leigh Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiChyler Leigh
NimimerkkiChyler
Ikä39 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

10. huhtikuuta 1982
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaNäyttelijän roolistaan ​​elokuvassa

"Hall Pass" vuonna 1996

SyntymäpaikkaCharlotte, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristillinen
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
ZodiacOinas
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 57 kg

Paunaa: 126 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalean ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Robert Potts

Äiti: Yvonne Norton

SisarusChristopher Khayman Lee
Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväNathan West (2002 - nykypäivään)
Aviomies/puolisoEi mitään
Lapset1. Noah Wilde West

2. Anniston Kae West

3. Taelyn Leigh West

koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluKalifornian lukio
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäRobert De Niro
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaLeijonakuningas
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Filmografian ura1. Hall Pass (1996)

2. Kinetic City Super Crew (1997)

3. Kickboxing Academy (1997)

4. Saving Graces (1999)

5. Safe Harbor (1999)

6. M.Y.O.B. (2000)

7. 7th Heaven (2000)

8. Wilder Days (2000)

9. Not Another Teen Movie (2001)

10. Tuo 80-luvun esitys (2002)

11. Girls Club (2002)

12. The Practice (2003)

13. North Shore (2004)

14. Rocky Point (2005)

15. Reunion (2005-2006)

16. Greyn anatomia (2007-2012)

17. The 19th Wife (2010)

18. Yksityislääkäri (2012)

19. Brake (2012)

20. Window Wonderland (2013)

21. Taxi Brooklyn (2014)

22. Supergirl

23. Arrow (2017)

24. The Flash (2017)

25. Legends of Tomorrow (2017)

Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Chyler Leigh Aviomies ja lapset

Tällä hetkellä Leigh on naimisissa näyttelijätoverinsa Nathan Westin kanssa. Leigh tapasi tulevan aviomiehensä, 20-vuotiaan Nathan Westin, 16-vuotiaana, kun he molemmat osallistuivat epäonnistuneen WB-sarjan, Saving Graces, pilotin koe-esiintymiseen. Siitä lähtien he alkoivat seurustella keskenään. Itse asiassa pariskunta työskenteli yhdessä myös vuonna 2000 televisiosarjassa 7th Heaven näytellen Mary Camdenin levotonta ystävää Frankie ja Johnnie.

Pariskunta solmi solmun Alaskassa vuonna 2002. He menivät naimisiin Alaskassa lähimpien perheensä ja ystäviensä ympäröimänä. Tällä hetkellä paria on myös siunattu kolmella lapsella, pojalla ja kahdella tyttärellä nimeltä Noah Wilde West, Anniston Kae West ja Taelyn Leigh West.

Leigh on sanonut, että hänellä ja hänen miehensä on sopimus, jossa vauvan sukupuolen oikein arvaava saa valita nimen. Kun hän oli raskaana heidän ensimmäisen lapsensa kanssa, hän arveli saavansa pojan, joten hän valitsi etunimen ja Nathan antoi hänelle toisen nimen. Heidän toiselle lapselleen Nathan arvasi oikein, että se oli tyttö, joten hän antoi hänelle nimen. West arvasi oikein heidän kolmannen lapsensa, myös tytön, ja valitsi jälleen nimen. Aiemmin Leigh ja hänen perheensä asuivat Los Angelesissa, mutta nyt he jakavat aikansa Vancouverin ja Nashvillen välillä.

Chyler Leighin ura

Urastaan ​​puhuessaan Leigh aloitti näyttelijänuransa varhaisessa iässä. Sitten 15-vuotiaana hän debytoi elokuvamaailmassa vuoden 1997 Kickboxing Academyssa. Hän aloitti isännöinnin paikallisissa TV-ohjelmissa ja mallintamisen vuonna 2001.

Myöhemmin Leigh nappasi pääroolin lipputulossa menestyneessä "Not Another Teen Movie" roolissa "Janey Briggsinä". Hän esiintyi myös näyttelijöiden kanssa Marilyn Mansonin musiikkivideossa "Tainted Love", kappaleessa, joka esiintyi elokuvassa. Hän sijoittui sijalle 65 Maxim Hot 100 Women -listassa 2002. Samana vuonna Leigh näytettiin kahdessa lyhytikäisessä TV-sarjassa: Girls Club.

Lue myös: Levy Tran (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tatuoinnit, Nettovarallisuus, Aviomies, Poikaystävä, Faktat

Sitten hänestä tuli vakituinen ABC-juridinen draama "The Practice", mutta hänet luovuttiin kauden lopussa budjettileikkausten vuoksi. Syyskuussa 2005 hän liittyi Reunionin näyttelijöihin. Leigh tekee myös musiikkia aviomiehensä Nathan Westin kanssa nimellä "WestLeigh". He ovat esittäneet covereita ja alkuperäiskappaleita. Vuonna 2015 he kirjoittivat 13-vuotispäiväänsä "Love Lit The Sky".

Sitten lokakuussa 2015 Leigh alkoi näytellä pääroolia CBS/CW DC Comics -televisiosarjassa Supergirl Alex Danversina, nimihahmon vanhimpana adoptiosisarena ja DEO:n tiedemiehenä ja hallituksen agenttina.

Lisäksi vuonna 2017 hän julkaisi Laurent Voulzyn singlen "Spirit of Samba", jossa mukana Leigh, Nina Miranda, Luisa Maita ja Eloisia; Ranskassa on saavuttanut maksiminsa Syndicat National de l’Édition Phonographiquen (SNEP) sijalla 99.

Lue myös: Cassady McClincy (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Chyler Leigh Facts

  • Hän aloitti näyttelijä- ja laulajanuransa nuorena.
  • Hän voitti myös useita palkintoja urallaan tähän mennessä.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hän on innokas kissan rakastaja.
  • Hän on myös ruokailija.
  • Leigh esiintyi LGBTQ+ -yhteisön jäsenenä vuonna 2020.
  • Leigh ja hänen perheensä asuivat aiemmin Los Angelesissa, mutta nyt he jakavat aikansa Vancouverin ja Nashvillen välillä.
  • Hän paljasti, että hänellä oli diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö vuosikymmen sitten. vuonna 2019.
  • Chyler ja hänen rakastajansa, joka on nyt hänen miehensä, Nathan alkoivat käyttää huumeita ja vähitellen tästä kulutuksesta tuli riippuvuus.
  • Hänelle kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitaminen tarkoittaa fyysistä huolta itsestäni, laukaisimieni tuntemista ja niiden välttämistä, uskomattomaan tukijärjestelmään nojaamista ja avoimuutta ja rehellisyyttä sekä lääkärille että itselleen, jotta voimme varmistaa, että hoitosuunnitelma toimii.

Lue myös: Nicolette Scorsese (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, treffit, aviomies, poikaystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit