Bella Retamosa (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bella Retamosa on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hänellä on myös erittäin suosittu YouTube-kanava. Vaikka hän on ehdottomasti tunnetuin kauneusvloggaaja, kepposia ja haasteita. Hänet luetaan myös maailman tyylikkäimpien kauneusbloggaajien joukkoon. Aloittaessani uran meikkitaiteilijana ja siirtyessäni lopulta sosiaalisen median maailmaan. Hän vakiinnutti itsensä ilmiömäisen suosituna bloggaajana ja vloggaajana, ja hänellä on yli 3,7 000 seuraajaa YouTubessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Bella Retamosan Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Bella Retamosa pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Bella Retamosa on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 135 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Bella Retamosan kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Bella Retamosa Ikä

Kuinka vanha on Bella Retamosa? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. kesäkuuta 1999. Hän on 21-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Bella-Retamosa-poikaystävänsä-tähtien kanssa

Lue myös: Boogie2988 (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Bella Retamosa Wiki

Bella RetamosaWiki/Bio
Oikea nimiBella Retamosa
NimimerkkiBella
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä11. kesäkuuta 1999
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 60 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväAnthony Vargas
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

Bella Retamosa poikaystävä

Kuka on Bella Retamosan poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Anthony Vargasiin. Pariskunta on myös siunattu ensimmäisellä lapsellaan vuodesta 2021 lähtien.

Bella-Retamosa-net-worth-starsgab

Bella Retamosa Net Worth

Kuinka paljon Bella Retamosan nettovarallisuus on? Lähteiden mukaan Bellan ensimmäisellä palkkatyöllä ei ollut mitään tekemistä kauneuden tai muodin kanssa! Tämä suosittu bloggaaja ja YouTuber itse opiskeli rahoitusalaa mukavassa työssä valmistumisen jälkeen. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen elämäänsä ja halusi tehdä jotain muuta. Hän halusi nuorena muotiin ja meikkiin, ja hän päätti käydä kurssin kuuluisassa Joe Blascon meikkikoulussa. Tämä kurssi muutti hänen elämänsä parempaan suuntaan ja johti hänet kohtalokseen kauneusbloggaajana ja vloggaajana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 000 dollaria (USD).

Bella Retamosa tosiasiat

  1. Bella Retamosa ei kestänyt kauan tullakseen valtavan suosituksi.
  2. Hän on myös älykäs liikenainen ja äärimmäisen menestyneen tekijä.
  3. Hänen perheenjäsenensä, mukaan lukien hänen isänsä ja sisarensa, auttavat häntä yrityksen pyörittämisessä.
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa.
  5. Hän pyörittää kanavaansa myös poikaystävänsä Anthony ja Bellan kanssa.

Lue myös: Meg Turney (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit