Rupert Grint (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Tyttöystävä, Faktat

Rupert Grint on englantilainen näyttelijä, joka voitti nuori taiteilija -palkinnon lupaavimmasta nuoresta tulokkaasta roolistaan ​​Ron Weasleyna. Hänet tunnetaan parhaiten Ron Weaselyn roolista Harry Potter -elokuvasarjassa, ja hän on avautunut TV-ohjelmasta, joka on kuulemma kehitteillä HBO Maxissa. Koulun aikana Grint kiinnostui innokkaasti teatterista. Hän näytteli myös elokuvissa Driving Lessons ja Cherrybomb. Vuonna 2017 hän alkoi näytellä Danielina TV-ohjelmassa Sick Note.

Grint on myös ollut yhtä kiireinen Harry Potterin jälkeen useissa elokuvissa sekä nappaamassa pääosaa ei yhdessä vaan kolmessa eri televisio-ohjelmassa. Yksi näistä ohjelmista ei ole vain aliarvostettu ja piilotettu helmi, joka on valmis useammalle katsojalle, vaan se on valmis ja saatavilla Netflixissä. Viritä bio.

Rupert Grint Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Rupert Grint? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Rupert Grintin korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 7 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 67 kg. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Rupert Grintin nettovarallisuus ja tulot

Mikä on Rupert Grintin nettovarallisuus? Hänen raportoitu nettovarallisuus on noin 50 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä vähiten varakkaan elokuvien päärooleissa olevista kolmesta näyttelijästä, mutta se on silti vaikuttava summa, joka kääpiyttää useiden muiden Harry Potter -alumien, mukaan lukien Tom Feltonin (joka näytteli ilkeää Draco Malfoyta ja on arvoltaan 35. Hänen ensimmäinen roolinsa oli Nooan arkin Top Hat Stage - ja Screen School -tuotannossa, jossa hän näytteli kalaa.

Lue myös: Wyatt Oleff (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Rupert Grint Wiki

Rupert GrintWiki/Bio
Oikea nimiRupert Alexander Lloyd Grint
NimimerkkiRupert Grint
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä24. elokuuta 1988
SyntymäpaikkaHarlow, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 67 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-42 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväGeorgia Groome
Tytär1
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 miljoonaa dollaria (USD)

Rupert Grint -suhde, tyttöystävä ja treffit

Kuka on Rupert Grintin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys näyttelijä Georgia Groomen kanssa vuonna 2011. Hän ja Georgia saivat tervetulleeksi tyttären, jonka nimi oli keskiviikkona toukokuussa 2020.

Lue myös: Gaten Matarazzo (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Rupert Grint Bio, Early Life & Family

Rupert Grintin äidin nimi on Nigel Grint, kilpa-muistoesineiden jakaja, ja äiti nimeltä Joanne Grint. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on vanhin viidestä sisaruksesta. Hän on sanonut, että hänen elämänsä aikaisin tavoitteensa oli tulla jäätelökieheksi. Hän varttui Watton-at-Stonessa, Hertfordshiressä ja kävi Richard Hale Schoolia Hertfordissa.

Rupert Grintin tosiasiat

  1. Harry Potterin lisäksi Rupert Grint tunnetaan myös elokuvista, kuten Cross of Honour, The Necessary Death of Charlie Countryman, Moonwalkers.
  2. Hän on myös ollut mukana TV-ohjelmissa, kuten Snatchissa, BBC:n The ABC Murdersissa ja viimeksi Apple TV+:n psykologisessa kauhusarjassa nimeltä Servant.
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Grint liittyi Instagramiin marraskuussa 2020 ja ansaitsi Guinnessin ennätysten tittelin nopeimmin saavuttamalla miljoona seuraajaa alustalla neljällä tunnilla ja yhdellä minuutilla.
  5. Grint on innokas jalkapallofani ja Tottenham Hotspur F.C:n innokas kannattaja.

Lue myös: Paul Walker (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tytär, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit